Ringkollen

Hmm *harkel*, det var ett tag sedan jag skrev... Man kan väl säga att det har varit mycket annat på slutet. Vi hade inte internet under en längre period och sen har jag lagt ner så mycket tid på att skriva krönikor, CV:n och peronliga brev att jag helt enkelt inte haft lust att sitta och skriva mer. Men jag ska försöka skärpa mig.
 
Nu har vi i alla fall flyttat från vårt temporära boende till ett lagom stort hus på 105 kvm. Det är nytt, frächt och har golvvärme - känns väldigt lyxigt efter de boende vi haft i Frankrike. Men det kostar ju efter det också, fast det får det vara värt. Det känns för en gångs skull skönt att spendera tid hemma och det är ett område med massor av barn och vi ser lekplatsen från fönstret. Inga prostituerade alltså. Isa har redan lekt några gånger med grannflickan som är lika gammal och så har vi träffat en familj med två barn där mamman är från Umeå och har stuga på exakt samma ställe som Pers föräldrar.
 
Ett sånt här hur bor vi i.
 
Isa och Maria är ute och busar.
 
Hur går det med jobb då? Just nu jobbar lite extra som servitris på ett stort konferanshotel tills jag hittar ett jobb jag verkligen vill ha. Det tog ett tag innan jag insåg att jag förmodligen måste pendla för att hitta något skoj, och då blev utbudet genast mycket större. Det är ändå helt ok att pendla 4 mil till västra delarna av Oslo eller 1h till Gardermoen. Jag var på en intervju igår i Sandvika och det jobbet vill jag verkligen ha, så håll tummarna. Annars har jag två öppningar på Gardermoen. Vi får se, men jag hoppas att det löser sig med något snart.
 
Idag har jag och Isa vart "på tur" till Ringkollen, ca 15-20 min härifrån. Kändes nästan lite som Italien när vi satt och åt äggmackor och drack oboy med den fantastiska utsikten. Dit lär vi åka fler gånger. Nästa gång grillar vi korv!
 
 
 
 
Jag var inte den enda som tog kort i slalombacken ;-)
 
Det blev lite snett, men vi kom med båda två.
 
Så hittade vi en nyckelpiga
 
 
 
 
 
 
 
Riktigt härliga färger på vägen ner!
 
Nu blir det fredagsmys! Per har slipat köksbordet som han byggt så det kan hända att vi målar lite också. På återseende!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Farfar

Det ser jäkligt fint ut, längtar tills vi är där och kan utforska omgivningarna

2013-10-11 @ 19:41:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0