Ny favorit!

Härom veckan gjorde jag ett impulsköp. Eller det har väl varit på g länge att köpa en ny dator, men jag måste säga att jag gillar vår nya Macbook Pro mer och mer. Har aldrig haft en Mac innan, men än så länge är det bara positiva överraskningar. Och förutom att vi fick ett sjysst pris på den på elgiganten, så kändes det bra att kunna köpa in den på företaget och dra av momsen. Sen fick jag reda på igår att det blir några veckor på hotellet i sommar igen. Lite klirr i kassan och så ska det bli kul. Längar redan efter grillbuffén och söndagsbrunchen :-)
 
 
I helgen har pappa varit här och nu i veckan kom Olli ner för att hälsa på Karin. Vädret har ju varit helt ok så det har blivit mycket lekplatshäng och Per har fiskat brax. Passande ;-) Igår var vi på krogen, jag, Per, Karin, Olli och Oscar. Vi var först på Stars and Stripes, tittade på hockeyn och åt kladdiga revben och sen blev det en öl till på the Fox and Anchor. Trevligt! 
 
Isa och morfar på väg till lekplatsen
 
Kastar sten på gamla Långöbron
 
Mys med Selma
 
Provhänger en napp i nappträdet. Tandläkaren tyckte det var dags att sluta...
 
Långpromenader med Selma har det också blivit.
 
 
Imorgon blir det Karlshamn igen och billetande. Nej, vi har fortfarande inte köpt någon. Nästa vecka åker jag och Isa till Norge för att fira 17 maj och sen blir det Göteborg och bröllop. Fullt ös medvetslös!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0