Våren är på ingång...

Det går tungt för skorpionerna nu... Ni får hålla tummarna nästa helg!
 
Imorgon får vi besök igen. Då kommer Josefine, min brors flickvän, och så kommer Erik på fredag. Ska bli skoj! Få se vad vi hittar på. Jag är sugen på att åka till Tyskland så det kanske vi gör. Får guida runt dem lite.
 
Idag har jag och Isa vart på handboll igen. Vi delade på två korvar i en baguette och såg när Kingerheim slog Altkirch. Sen latjade vi lite med Sanne innan vi skjutsade hem henne.
 
 
 
Igår var vi hemma hos Yi och Tila (ungdomsansvariges fru och dotter). Tila är 2,5 år, pratar flytande kinesiska, franska och förstår engelska. Häftigt va?
 
De lekte riktigt bra. Får nog bli en ny playdate snart.
 
Annars har här inte hänt så mycket. Isas favoritsyssla just nu, förutom dockorna, är att plussa (pussla) och hjälpa (stjälpa) mig med allt jag gör. Trotsigt värre är det också, mycket gnäll och skrik för ingenting. Men det är fullständigt normalt har jag hört.
 
Nu ser jag fram emot en aktiv vecka med SOOOL! Det här visade termometern utanför köket idag. Det ska bli mellan 13-15 grader i skuggan i veckan enligt prognoserna, hoppas innerligt att det stämmer.
 
 
 
Go'natt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0