Och så var det vinter igen...

Jag som trodde att det var på väg att vända. Nu snöar det igen. Dock har vi inte lika kallt som er stackare...
 
Nu är grabbarnas säsong slut. Det slutade tyvärr på sämsta tänkbara sätt även om det inte direkt var oväntat. Tyvärr. Så nu blir det garanterat en ny stad och kanske ett nytt land till hösten. Vem vet? Silly season är ju den bästa tiden på året. Not! Och eftersom den här klubben har mycket kvar att lära blir vi kvartvingade här tills i början på april. Vi som skulle åkt till Angers och Italien. Får se hur det blir med det... Skulle nog ändå bli hyfsat krångligt med Italienresan om vi ska köpa bil i Tyskland innan vi åker hem. Frågan är om man kan bila runt i olika länder med en halvt oreggad bil? Vi får klura på den. Just nu lutar det i alla fall åt en Ford Mondeo eller en Opel Insignia.
 
Det bästa med att vi är kvar är att Isas franska utvecklas mer och mer. Det är så häftigt att se hur mycket hon förstår. Men hon gillar fortfarande inte att prata så mycket. Och nu älskar hon att gå på förskolan. Hon är superglad när jag lämnar henne och vill oftast leka lite till när jag hämtar.
 
Och så har jag fått ett till jobb. Nästa vecka ska jag börja skriva krönikor för BLT, en varannan vecka. Ska bli riktigt kul!
 
 
Jag ska lägga upp lite fler bilder från Eriks och Josefins besök sen, nu måste jag bara läsa klart Keplers fjärde bok - "Sandmannen"...
 
So long...

Kommentarer
Postat av: 38:an

Ser fram emot en get together i s bondetorp snart! Kramar Anna

2013-03-24 @ 07:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0