Ny energi!

Gudarna ska veta att det är jobbigt att fara runt som vi gör. Inte minst för Isa, men även för oss... Så nu kändes det riktigt skönt att jobba idag och få massor av energi. Underbart att ha två jobb denna sommaren som jag tycker om. Dessutom får jag äta så jäkla god mat!
 
Ikväll åt jag en smarrig Ceasars sallad med räkor.
 
 
Norrlandsbesöket avslutades med en massa fiske. Per fick en riktig baddare, lika stor som Isa. Jag fick inget och Isa fick inget, trots hennes nya fiskespö.
 
Isa jämte gam-gäddan.
 
Per och Olli - som numera är ägare till en fiskeutrustningsbutik i huvudstaden.
 
Fridfullt att vara ute på havet på natten...
 
På vägen hem stannade vi hos Patrik, Linn och Viggo i Järvastaden. Vi åt god mat och pratade historia och framtid. Och sen bar det av mot Blekinge igen. Nu har vi varit i Matvik några dagar, tagit det lugnt i det fina vädret och idag jobbade jag mitt första pass. 
 
Isa och Viggo
 
Buskusinerna
 
Lillskrutt gör Karlshamn. Och man kan ju inte gå ut utan vagn...
 
Som sagt, lite jobb nu i veckan och sen åker vi igen, till Jönköping och firar midsommar. Can't wait! Ser inte så ljust ut på blogghimlen just nu ;-)
 
 

Solen skiner i Järnäsklubb

Det är svårt att förstå att det är i början av juni en dag som denna. Högsommarvärme och lupiner som nästan slagit ut. Inte illa. Bränt mig har jag också gjort då vi gjorde en rejäl rensning av stranden idag. Men fint blev det.
 
I tisdags var jag och Isa på cirkus. Vi träffade elefantägaren som vi mötte -09 i Beauvais. Han gav Isa en leksak och så bjussade han på både kamel- och hästridning. Skönt, för det är inte billigt att gå på cirkus! När vi stod och pratade sprang Isa iväg till killen med kamelerna. Nästa gång jag tittade dit satt hon redan högt där uppe, stolt som en tupp.
 
Liten tjej på en stor kamel...
 
 
 
 
 
Hur nöjd som helst!
 
Kladdigt värre!
 
 
Vår elefantkompis som jag klappade sen.
 
Här luktade det svett...
 
Hans talang var inte, som man skulle kunna tro, att skela mest i världen...
 
Sen har Pers faster med familj varit här och ätit och så har vi varit hos Paula, Fredrik, Luca och Luna och ätit grillad pizza. Fantastiskt gott! Vi har shoppat på Häggströms, ätit surströmming (inte jag!) hos familjen Häggströms, fikat hos gammelfarfar och så har det fiskats och badats såklart.
 
 
Oops! Snackisen här ute de senaste dagarna... 
 
 
 
Hemma hos Luca
 
Luna, Luca och Isa
 
Per och Olli
 
Fredrik och Paula bjöd på riktigt smarrig pizza
 
Välkommen till Järnäsklubbs zoo!
 
Per och Tommy är ute med båten
 
 
Surströmming! Fy sjutton vad det stinker...
 
Nu tänkte jag fixa lite med min bokföring. Har varit utomhus nog länge idag. Wish me luck! ;-)
 
 
 
 
 

Götlaborg, bröllop och franskt besök

Nu är vi äntligen uppe i stugan, efter 110 mil med nya passaten som inte behövde tankas en enda gång. Vi bestämde oss för att åka upp nu, för annars hade det inte blivit något Norrland för mig som ska jobba i juli.
 
Isa har redan fått både sik, abborre och simpa.
 
Efter ett två veckors besök i Göteborg och Norge blev det bara en snabbvisit i Blekinge innan vi satte oss i bilen igen. Men vi hann ändå med middag i både Matvik och Gredeby.
 
Bus med kusinen
 
Per kom till Göteborg förra onsdagen, sen träffade vi Johanna och gick på Naturhistoriska på torsdagen. På fredagen hämtade jag Naé, Damien och Christelle på flygplatsen och sen var vi ute och åt på syrrans nya jobb, Burgersson, på kvällen.
 
Familjen Braxenholm och Raux/Digard
 
På lördagen var det dags för bröllop. Min kusin Mattias och hans Alexandra gifte sig på Dockpiren. Jättefin borgelig vigsel med skönsång, piano och fioler och båtar som åkte förbi utanför. Kul att träffa hela tjocka släkten också! Snälla systeryster passade Isa.
 
 
Mattias och Alexandra
 
Tjocka släkten
 
Farbror Lars och mina kusiner med respektive
 
 
 
Erik, Josefine och vi
 
 
 
Bästa utsikten!
 
 
Brorsan håller tal
 
Festen höll på länge, men vi slank in i en taxi runt 02.
 
På söndagen var det dags att ta hand om våra franska vänner igen. De flyttade in hos pappa och sen hade vi fullt upp tills de åkte hem onsdag morgon. Vi tog en tur till Styrsö på måndagen och på tisdagen gick vi på stan och var ute och käkade med David och Dejan.
 
Christelles födelsedag firade vi på restaruang Da Vinci
 
 
Naé och Isa i pappas trädgård
 
Styrsöfärjan
 
 
 
 
 
 
Helt ok att ha sin egen lilla ö...
 
Vissa badade, andra inte...
 
Här skulle jag kunna tänka mig att bo...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi cykla ut till klubben och käka glass!
 
 
 
 
 

RSS 2.0