Bröllop!

Idag kom vi hem från månaden julis första bröllop, i Växjö. Frida och Kalle gifte sig i Härlövs kyrka och därefter blev det fest i Bergkvara gård. Fantastiskt vacker brud, jättegod mat, otroliga tal och en riktigt kul fest. En toppenkväll helt enkelt. Och Isa fick bo hos kusin Iris vilket hade gått hur bra som helst. De hade somnat vid 21, båda två, i Iris säng. De måste ha varit helt slut. Hur som helst riktigt kul att få spendera en helg med fina vänner. Det är inte ofta man har tid att umgås som vi gjorde i helgen.
 
The gang...
 
 
Finaste brudparet
 
 
Calle, Frida, jag, Linn och David
 
 
Calle och Per filosoferar...
 
 
Honnörsbordet
 
 
Fnittrigt värre...
 
 
Fina flickor <3
 
 
Lilla Stina hade bröllopspremiär och hon klarade det galant!
 
 
P-son, jag och Linn
 
 
 
 
David och Calle
 
Idag mådde vi väl sådär. Lite jobbigt att ha en frukost att passa, men skönt att slippa göra den själv. När vi checkat ut gick vi med Linn och David till Växjös strandpromenad och tog en glass, och så slank det ner en pizza också innan vi körde hemåt.
 
Sen var lillebror nere förra helgen och sprang kustjagaren. Vi cyklade med dem en bit och fortsatte sen med till Matvik där vi grillade med mamma, Lasse och Eriks kompisar. Den natten sov vi i tält jag, Per och Isa. Mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte bjuda på några midsommarbilder också när jag ändå håller på...
 
 
 
Busungarna!!
 
 
Per inspekterar sillbordet...
 
 
På midsommarfirandet - tyvärr kom familjerna Taikon försent till dansen...
 
 
 
 
Tur att det fanns ponnyridning! 
 
 
Leon och Anna
 
 
Nej, nu blir det lite häng i soffan, sen ska jag sova, har lite sömn att ta igen. Imorgon ska jag jobba och sen får vi förmodligen lite Nybro besök i veckan som avslutas med ytterligare ett bröllop... Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0