Lämna det bakomflutna före dig...

Gud vad jag saknar Angers just nu, och alla fina vänner vi hade där. Kombinationen av att Per sitter i bussen på väg dit och att jag köpt samma sköljmedel som när Isa var nyfödd är inte den bästa. Det luktar bebisIsa och Angers i hela lägenheten. Per tyckte också att det skulle bli jobbigt att komma dit - och behöva åka därifrån. För vi hade trots allt tre, eller åtminstone två, av våra bästa år där. Vi har så otroligt många fina minnen därifrån med fantastiska människor att jag blir alldeles tårögd när jag tänker på det.
 
Men sanningen är att det aldrig skulle bli samma sak om vi flyttade dit igen. Anna och Micke är inte kvar, inte Julie och P-L, inte Chantelle och Pete, inte finnarna, ja alla de bästa saknas. Och dessa bor nu utspridda i olika delar av världen. Det suger verkligen. Men det får väl bli en jorden runt resa när vi sparat tillräckligt. Men först en roadtrip till Angers efter säsongen... Är så glad att jag har den här bloggen som dagbok över allt vi gjort!
 
Nej, nu är vi här och det är bra det med. Men det var allt lite bättre förr ;)
 
 
I Basel efter nyår
 
 
Per, Tommy och Lotta. Vart är Isa?
 
Världens längsta ord? Försök säga det om ni kan!
 
I lördags var vi ute i snön och lekte!
 
Glad tjej!
 
Minnea
 
Minnea, Isa och Eevastiina.
 
Nej, nu är det läggdags... Imorgon ska jag jobba! Berättar vad det är när allt är klart så jag slipper skämmas ;) Go'natt!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Danni

Ibland blir man nostalgisk över platser men oftast är det människorna där som gör det och är de inte kvar så hade det nog inte blivit detsamma nej...

Tycker ni verkar ha fasligt mysigt där ni är nu med :)

Stor kram

2013-01-22 @ 09:51:52
URL: http://babybambola.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0