Alla har vi olika smak...

Isas bästa kompis på förskolan, Anna, hennes mamma har en väska med Che Guevara på. Vad har era barns kompisars mammor för handväskor?
 
Jag vet inte riktigt vad jag ville säga med detta. I'm just saying...
 
Idag har vi gått karnevalståg med Isas förskola på ett äldreboende/mentalsjukhus/handikappboende. Jag vet faktiskt inte vad det var. Vissa såg helt friska ut medan andra inte kunde röra sig alls. Två kunde vara massmördare, den ena stod och tryckte i ett hörn med vikingafrilla och såg allmänt läskig ut. Den andra vågade jag knappt titta på. Spännande upplevelse!
 
Efteråt var det fika med tre sorters kakor. Det är Mardi Gras här idag - fettisdagen fast utan semlor. Sen följde vi med en Brittish airways flygvärdinna (inte hon med Che Guevara väskan), hennes man och deras dotter hem och fikade lite till. Jag skulle också vilja flyga till Singapore med jobbet på fredag, få bo på hotell och vara där i två dagar och sedan flyga hem...
 
Men nu har jag börat jobba med något helt annat. Har sålt mitt första reportage som frilansskribent och håller på att fiska efter fler. Det blev ett helsidereportage för en norrlandstidning, inklusive bilder. Riktigt kul och jag är stolt över mig själv att jag fick ihop det, med lite tips av Thomas, Mette och Johanna.
 
Trött prinsessa...
 
Sen vi hördes sist har vi varit på bakfylleprinsesskalas för Selma. Det var ju inte riktigt meningen att det skulle bli så mycket alkohol så sent kvällen innan. Men vad gör man när snälla Eevastiina kommer med champagne och blommor en fredagskväll för att fira mitt reportage? Jo man fortsätter på en sushirestaurang och sen går man vidare till två pubar och avslutar kvällen hemma hos oss med Per, Dejan, Thomas, David och Stephan. Isa hade somnat själv efter att Minnea gått hem. Men skoj hade vi! Och Isa hade skoj på prinsesskalaset och tryckte godsaker hela dagen. Riktigt fin prinsesstårta hade Maria och hennes syter gjort. Få se om jag kan få fram någon bild sen.

Riktigt god champagne var det också!
 
Nu ska vi titta på film! Om en vecka kommer familjen Fridlund och hälsar på, ska bli riktigt kul!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym


Hej Emelie.
Det var mycket bra reportage
skrivet i NSD.

Kram Lotta o Tommy.

2013-02-14 @ 10:56:23
Postat av: Anonym


Kram, Per,Emelie och Isa.

PÅ Alla Hjärtansdag

önskar, mamma o pappa
Lotta o Tommy
Farmor o Farfar

2013-02-14 @ 11:04:27
Postat av: Anna

Hahaha... Tror att det är nån som är nöjd med sitt väskköp :) Saknar er!!! Kram

2013-02-16 @ 09:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0