Norge nästa!

Ja nu har vi halvt om halvt landat i vårt nya hemland. Vi körde upp i måndags efter en ganska hektisk jobb- och packhelg. Hönefoss heter staden vi ska bo i och ligger fem mil norr om Oslo. Per har fått ett bra jobb vid sidan av hockeyn och jag ska ta tag i mitt jobb- och Isas förskoleletande. Imorgon. Nu är jag och Isa i Moss hos pappa och Hanne. Jag var tvungen att lämna släpet i Sverige i tisdags, så jag lämnade av Isa här, körde ner till Tanum, lämnade släpet, körde till systemet i Strömstad och därefter till Nordbyn för att bunkra godis. Så två dagar i bilen!
 
Det har väl inte riktigt löst sig med boende än. Tills det gör det kommer vi bo i en tvåa, riktigt fin faktiskt, men vi vill hitta något bra så det får ta sin tid. Därför kommer det nog fortsätta vara sisådär med bloggandet tills vi fått flyttat in i något permanent och har internet. 
 
I krokarna där vi bor ser det nästan ut som Schweiz/Italien på sina håll. Här finns t.o.m. äppelodlingar!
 
 
Tyrifjorden, här ligger också Utöya.
 
 
Pappa och Isa kastar sten och snäckskal i Moss hamn.
 
 
Fin utsikt från gungorna.
 
 
Idag var jag och pappa Kajsavakt så vi åkte ner till Alby.
 
 
Busungarna!
 
 
Det tog inte lång stund innan Kajsa stupade...
 
 
 
 
Horten färjan
 
Nu ska jag umgås lite. Har suttit vid datorn en stund och slängt iväg några CV:n. Borde egentligen börja på nästa krönika också, men det hinner jag i helgen. Isa slocknade på två sekunder efter dagens bus. Kanske skulle ta någon ruta choklad också... Vi hörs!
 

Kommentarer
Postat av: stefan

Heja Norge ! :)
MVH, Stefan !

2014-01-18 @ 11:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0