Nya machtröjor och slutsålt i Freiburg

Dagen började med mys. Jag och Isa låg och tittade på bilder från när hon var liten. Sen gick vi ut och köpte en baguette. Efter nap och lunch stressade vi bort till torget där laget skulle presenteras och visa upp sina nya matchställ. Pinsamt nog var det två brudar som "strippade av sig" någon tröja och visade den nya matchtröjan först. Fråga mig inte varför... Nästan lika pinsamt som i Italien... Sen var det autografskrivning och fotografering för grabbarna medan jag och Maria gick och åkte karusell med barnen och så fick de prova på att spela hockey. Det gick bra till Selma sköt på Isas ben. Sen fick vi bubbel och subway mackor (sponsor).
 


"Le Coach"
 
 
Dans, som vanligt...
 
På torget i Mulhouse. Ser ännu trevligare ut när solen skiner...
 
 
Ganska mysigt faktiskt!
 
 
Le lag
 
 
Detta var innan slaget mot benet...
 
 
 
 
Kul att tjejerna har så roligt ihop!!
 
 
Isa med pappa och "Toffe" som bor under oss.
 
När detta spektakel var över satte jag och Isa oss i bilen för att åka till Freiburg och köpa paraplyvagn. Tror ni inte att den var slut... Suck! Så jag fick fortsätta släpa runt Isa till fots genom Freiburg som visade sig vara en ganska mysig stad. Starbucks hade de också - fast där var kanelbullarna slut... Och oändligt med stora varuhus, typ NK. Det låg flera stycken på samma gata med i stort sett samma märken, hur nu det kan gå ihop sig? Men dit lär vi åka fler gånger och shoppa! Isa fick i alla fall köpt pippi trosor och lite hårgrejer. Och jag fick en latte på Starbucks =)
 
 


 
 
Freiburg är säkert också finare i solsken. Hann dock inte ta så många bilder för jag var tvungen att ha koll så att Isa inte trillade i någon utav alla de små "bäckar" som fanns i hela stan som ni ser på bilden ovanför. Tror ni att hon skulle hoppa över dem eller?
 
Nu ska jag börja kolla på en film. Få se när Per kommer hem. De möter Strasbourg ikväll i cupen. Just nu leder vi med 3-1 ser det ut som. Då blir det nog final mot Kazakstan imorgon... Godnatt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0