Ciao bella!

Igår kväll lagade jag tartiflette. Det var säkert två år sen sist. Maträtter har en förmåga att periodvis glömmas bort tycker jag. Men igår var vi ju tvugna att fira Pers första vinst som tränare. Hela 7-2 vann de med. Synd att det inte blev samma siffror i lördags, då blev det förlust med 2-3 efter förlängning.
 
 
Den obligatoriska "hockeyklubban"
 
Malin, Christelle och Maria
 
 
 
 
 
 
Här är en som sover gott heeela matcherna!
 
 
 
Och här är några som inte sover alls under matcherna...
 
 
Tveksamt om vi har bra platser för killarnas skull...
 
Efteråt var det lite kaos med trötta barn och en trött mamma som gick omkring med sin dotters rosa, lilla "Ciao Bella Portofino" handväska som ska med överallt... ÖVERALLT! I den kan man hitta väldigt viktiga saker. Idag t.ex. såg jag henne stoppa ner ett penntroll och en elefant innan vi skulle till lekplatsen...
 
Imorgon är det match igen, sen måste jag packa för på torsdag är det ciao bella som gäller!! Jag och Isa drar till Italien över helgen och blir bortskämda. Det ska bli så roligt att träffa alla igen, andas frisk luft och för att inte tala om all god mat vi ska äta... Can't wait!!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Undantaget

Det är alltid lika roligt att läsa din blogg om vad ni har för er. Eftersom vi nu börjat blogga så har vi lagt en länk till dig på vår blogg.
Ha det så roligt i Italien./Liz o Lasse

2012-09-25 @ 09:05:11
URL: http://www.undantagethuleback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0