Socker, socker, socker...

Det verkar som att det tar på krafterna att gå på förskola. Ikväll var Isa så trött att hon helt glömde bort att vi lovat henne glass efter maten. Hon ville bara sova. Och hamburgare och klyftpotatis dög minsann inte, thaimat skulle det vara! Det slutade med att hon åt en halv hamburgare, ett knäckebröd och skinka - det var det hon ville ha. Men Isa äter tydligen sååå bra på förskolan att vi nog inte behöver oroa oss (för vem gillar inte chokladkaka liksom? Konstigt att hon åt mycket till "mellanmål").
 
Annars gillar jag att de är utomhus mycket. Och nu börjar det gå framåt med lämningen och idag hade hon knappt vart ledsen alls. Sen säger de att hon gör små framsteg med ordförståelsen också och det är ju toppen!
 
På vägen hem från förskolan stannade vi på apoteket och hämtade ut tre vaccin, D-vitamin och flourtabletter till Isa som vi fick på recept förra veckan när vi var hos läkaren. Hela 3 euro fick jag betala för det kalaset - det är bra med carte vital och en bra försäkring. Och så fick Isa en klubba av farmaceuten (hon fick ju ändå flourtabletter också...).
 
Imorgon ska jag och Isa njuta av solen och värmen. Det ska vara runt 20 grader i några dagar nu. Sen blir det hockey på kvällen. So long...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0