I'm alive!

Jag lever, har bara vart lite upptagen på slutet. Och idag avverkade jag den mest effektiva förmiddagen på länge. Innan klockan 12 hade jag bl.a. hunnit med att köra bästa nybroiterna till Basel t.o.r., göra iordning Isa och köra henne till förskolan, storhandla och storstäda. Inte fy skam!
 
E-K och Markus har ju tvingat upp oss lite tidigare nu på morgonarna, även fast vi lyckats få Lillie att sova längre. Måste faktiskt säga att jag är imponerad över hur bra hon anpassat sig efter de sydeuropeiska tiderna och vårt farande ut och in och hit och dit. Inte mycket gnäll där inte.
 
Sötnosarna i likadana pyjamasar i samma storlek!!
 
Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder imorgon. Ska gå igenom alla triljoner kort jag har tagit först och så måste jag se ett avsnitt till av "game of thrones", varför jag nu skulle börja se en ny serie... Riktigt dumt!
 
Och hur går det på förskolan? Igår började Isa "på riktigt" och hon var jätteledsen när jag skulle lämna henne. Fy vad jobbigt det kändes. Men när jag skulle hämta henne var hon glad och förskolelärarna tyckte att hon var såå duktig som sa "merci" när de gav något till henne. Mammas lilla fis... Imorgon är hon ledig, hennes pappa också som just nu sitter på en buss någonstans norr om Paris...
 
Vi hörs imorgon igen! Go'natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0