Den där förskolan...

När jag hämtade Isa idag var hon jätteledsen. Det var en pojke som hade slagit henne i ögat, hur och varför förstod jag inte riktigt. Pojkens föräldrar hämtade samtidigt och bad om ursäkt å hans vägnar. Nedrans unge, ge sig på min dotter... Men vad ska man säga, det är små barn. Han kunde knappt prata. Inte heeelt omöjligt att Isa kommer göra det samma någon gång... Till råga på detta hade de tagit tempen på Isa efter napen och den visade på 38,6. Så en kvart innan hämtning hade de gett henne en paracetamol. En kvart innan. Var inte det lite onödigt? Kunde de inte lika gärna vänta tills jag kom? Igår sa de också att hon hade feber på eftermiddagen, men tempen har vart normal här hemma. Konstigt! Jaja, vi får se hur hon mår imorgon på sin lediga dag.
 
I bilen på väg hem pratade vi om "fighten" och jag sa att pojkens föräldrar sagt till honom att man inte får göra så. Då tittade Isa förståndigt på mig och sa: -Mamma, det går bra.
 
Sen gick upp till oss och har myst i soffan hela kvällen. Vi hoppade över hockeyn eftersom Isa inte var i form och tur var väl det, där går det inte särskilt bra just nu. Men det är inte lätt när vår första målvakt är skadad och andramålisen, och nu citerar jag en annan spelare, "släpper in badbollar".
 
 
 
 
För att återgå till förskolan så har de tydligen matveckor där nu vilket innebär att de får prova på lite smått och gott. I torsdags eftermiddag hade de en riktigt duktig kock på besök, snudd på michelin kock enligt en utav förskolelärarna. Denna kock gjorde, vad jag förstod det som, olika snacks till barnen. Få utan choklad och grädde verkade det som... Härligt!! ;)
 
Mästerkocken Emelie gjorde också en fantastisk rätt här i kväll till sig själv medan Isa åt spagetti och köttfärssås.
 
Bresaola, grana, ruccola, balsamvinäger och olivolja. MUMS!!
 
Nu förstår jag om ni inte orkar läsa mer om ni kommit så här långt. God natt!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla "skruttan" så mycket man ska lära sig tillsammans med andra barn . Det kan vara tufft i början, men hon lär sig och blir starkare av det. Hoppas det är okey med ögat. Längtar efter er! Nu är det bara två veckor tills vi ses!!!h.

2012-10-24 @ 10:44:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0