Bild marathon!

Håller på att förbereda inför en liten 30-årsfest som vi ska ha för mig imorgon. Jag fyller ju inte förrän på måndag, men det passade ganska bra att ha den imorgon efter hemmamatchen. Det blir en sen fest, men bättre det än ingen fest alls. Vi ska hålla till på våningen under, hos Malin och Christofer, så att barnen kan hänga här uppe med vår inhyrda barnvakt som förhoppningsvis passar tre sovande barn... eller inte. Tur att han kan svenska om så är fallet. Hur som helst, 12 stycken blir vi, ska bli riktigt kul!!
 
Annars hade vi en fortsatt underbar semester i Italien. Vi åt ännu mer fantastisk mat och umgicks med härliga människor, och så hann vi med en lunch i vackra Caldaro med Linn, Patrik och söta nytillskottet Viggo på den lååånga vägen hem. Måste säga att jag är grymt imponerad av min dotter som inte gnällde en enda gång under hela resan. Inte ens när vi stannade på ett ställe i Schweiz för att Isa behövde kissa och den otrevliga kvinnan på restaurangen skulle ha 2 euro för det besöket. Tjugo kronor för ett toabesök. Tack men nej tack! Så min snälla dotter fick hålla sig en liten stund till...
 
Middag hos Mike och Michela
 
Söndagsmiddag!
 
 
 
 
Ciaooo!! Christian var ledsen för att han inte fick åka med oss...
 
Vägen Egna - Caldaro - Appiano - Bolzano är heeelt otroligt vacker!
 
 
 
Lunch med Linn, Patrik och Viggo
 
Goding!!
 
 
 
 
 
Och igår var vi på en stor mässa. Grabbarna skulle visa upp sig hos en utav sponsorerna - restaurangen där vi äter för halva priset, det var riktigt trevligt faktiskt. Synd att jag glömde ta med kameran bara... Så det blev moules frites till hela familjen. T.o.m. Isa krängde musslor!!
 
Och igår och idag har vi kört lite inskolning på förskolan. Igår var jag med och idag var Isa själv. Det gick väl sådär, att lämna henne var inga problem men hon hade varit lite ledsen när jag var borta. Det måste vara jobbigt när man inte förstår någonting av vad de säger... Fy vad jag kände mig elak... Men sen hade hon mest pratat gott om förskolan. Hon hade målat en fin snigel så hon kan ju inte vart ledsen hela tiden. Det började säkert när de skulle gå ut och hon inte fick ta med sig dockorna... Hoppas att det går lite bättre på tisdag!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym


GRATTIS EMELIE

ÖNSKAR
LOTTA O TOMMY

2012-10-08 @ 10:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0