Helt slut!

Usch, jag är helt slut. Att hänga själv med en 2,5-åring på ett lekland i 3,5 timme sätter sina spår. Men kul hade vi! Och jag kommer säkert att ha träningvärk imorgon efter allt studsmattehoppande, krypande, spingande och klättrande. Ont i huvudet har jag också eftersom större delen av den där klätterdelen inte är anpassad efter annat än små barn, även om det stod "från 3-99 år" (på tyska då).
 
Goaste busungen!!
 
 
Vad har mer hänt... Jo jag har fått jobb. Just nu är jag inte bara mamma, jag är bl.a. taxichaufför, mackbredare, klockpåsättare, diskare och fiskbensrensare också. Allt man inte kan göra med enbart en arm får jag göra. I söndags, i matchen mot Angers, bröt Per ett ben i handen, så han kommer vara sjukskriven i sex veckor. Suck! Men allt gick bra. Vi har turen att ha en handkirurg till president (för klubben alltså) så det blev operation i måndags. Hur smidigt som helst, det gick sjukt fort med både röntgen och CT- röntgen måndag morgon och sen hämtade jag honom vid 15, inpacketerad och klar.
 
Stackarn...
 
Och i lördags åkte mamma och Lasse hem med bilen full av vin. Vi hann med riktigt mycket när de var här. Förutom på alla vingårdar och i Basel var vi i Strasbourg och Freiburg också. Ska lägga upp lite bilder från det, men det får bli en annan dag. Nu ska den här trötta mamman gå och lägga sig... Go'natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0