Slut som artist...

Fy vad trött jag är. Det är jobbigt att jobba. Inte minst när man har 9 pass på raken varav två 12h pass där man står rakt upp och ner i 11,5 av dem. Bra också att börja dessa 9 pass med att vara lite småbakis... Men det var det värt, den där enda dagen vi kunde gå ut på Östersjöfestivalen. Jag, Per, Linn, David, Jessica och Johan var ute och käkade och drack vin. Det blev riktigt bra trots regn och kyla.
 
Christoffer, Jenny och barnen var också i Matvik förra veckan så det var minst sagt fullt hus med Erik och Josefine också. Så fullt att vi satte upp ett tält på tomten. Gissa vem som skulle sova där - utan mamma och pappa? Så jag nattade Isa i tältet med Christoffer och Albin. Hon kom in till oss på natten sen, men ändå, lilla tuffingen.
 
Familjen Tajkon!
 
 
Isa på båtutflykt till Östra Bokö. Svinkallt var det!
 
 
Isa, Elias och Albin
 
 
 
 
 
Med mormor, fort ska det gå!!
 
 
Lite bollspel innan "dunkgömme"
 
 
Och så kom Rebecca och sötaste Ebba förbi och fikade.
 
Nu är vi som sagt i Karlskrona igen. Har jobbat sen i fredag och äntligen har värmen kommit. Ikväll cyklade jag hem i shorts och linne kl 22.30. Inte illa! Imorgon blir det bad efter mitt förmiddagspass!
 
 
Och igår var Christian och Jenny, som väntar tillökning, här och åt. Hoppas inte att Isa skrämde dem, för hon var på ett riktigt pajashumör igår... Vi skulle egentligen grillat, men jag är så trött på det eftersom jag äter grillbuffé på jobbet var och varannan dag, så det fick bli kycklinggryta och äppel- och hallonpaj till efterrätt istället.
 
Nu blir det sängen! Godnatt från ett stekhett Karlskrona!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0