Slut som artist...

Fy vad trött jag är. Det är jobbigt att jobba. Inte minst när man har 9 pass på raken varav två 12h pass där man står rakt upp och ner i 11,5 av dem. Bra också att börja dessa 9 pass med att vara lite småbakis... Men det var det värt, den där enda dagen vi kunde gå ut på Östersjöfestivalen. Jag, Per, Linn, David, Jessica och Johan var ute och käkade och drack vin. Det blev riktigt bra trots regn och kyla.
 
Christoffer, Jenny och barnen var också i Matvik förra veckan så det var minst sagt fullt hus med Erik och Josefine också. Så fullt att vi satte upp ett tält på tomten. Gissa vem som skulle sova där - utan mamma och pappa? Så jag nattade Isa i tältet med Christoffer och Albin. Hon kom in till oss på natten sen, men ändå, lilla tuffingen.
 
Familjen Tajkon!
 
 
Isa på båtutflykt till Östra Bokö. Svinkallt var det!
 
 
Isa, Elias och Albin
 
 
 
 
 
Med mormor, fort ska det gå!!
 
 
Lite bollspel innan "dunkgömme"
 
 
Och så kom Rebecca och sötaste Ebba förbi och fikade.
 
Nu är vi som sagt i Karlskrona igen. Har jobbat sen i fredag och äntligen har värmen kommit. Ikväll cyklade jag hem i shorts och linne kl 22.30. Inte illa! Imorgon blir det bad efter mitt förmiddagspass!
 
 
Och igår var Christian och Jenny, som väntar tillökning, här och åt. Hoppas inte att Isa skrämde dem, för hon var på ett riktigt pajashumör igår... Vi skulle egentligen grillat, men jag är så trött på det eftersom jag äter grillbuffé på jobbet var och varannan dag, så det fick bli kycklinggryta och äppel- och hallonpaj till efterrätt istället.
 
Nu blir det sängen! Godnatt från ett stekhett Karlskrona!
 

Karlskrona - Nybro - Öland

Dagen efter det att Per och Isa kom hem från norrland fick vi besök av "mochar" och Hanne. Som vanligt när de är nere så är det dåligt väder. Nu var det väl inte jättedåligt väder, men eftersom vi utgick från prognoserna och de visade tvärtom så var vi på fel ställe när solen väl tittade fram. Det var t.ex. inte SÅ dåligt väder när vi gick på marinmuseet...
 
Den här ungen var inte stilla särskilt mycket...
 
 
                   När vi kom hem gjorde jag och Per älgstek som vi fått med oss från norrland. Det var det godaste jag ätit på länge! Jag vet inte hur Per lyckades med såsen var det världsklass på!
Fint väder blev det först när pappa och Hanne skulle åka hem, men vi fick en fin promenad ute på Långö i alla fall.                                                                                                                                                                          
Bästa läget i staun???
 
 
 
 
Sen åkte vi till Nybban i onsdags och träffade Noah, Leon och Lillie med föräldrar.
Gissa vem som var mest nöjd?
 
Sötaste Lillie
 
Den årliga kräftskivan. Hoppas att vi kan hålla traditionen vid liv även fast Micke och Anna flyttar.
 
 
Man kan väl säga att bilden nedan ger ett ganska rättvist intryck av hur det oftast ser ut när vi träffas =)
 
 
Och efter två supermysiga dagar - as always, hos våra fina vänner begav vi oss till Ölands djurpark för att träffa andra fina vänner. Och då menar jag inte djuren. Getter som bits och pilska apor har jag fått nog av efter det besöket. Barnen var hur nöjda som helst medan vi vuxna tyckte att parken borde få sig en helrenovering.
 
 
 
Det skulle åkas många olika sorters bilar i alla fall...
 
Och världens segaste tåg...
 
Arg tiger!
 
 
Dumma getter!
 
Stackars Olle blev biten i fingret...
 
Detta var en annan favorit!
 
En sväng med bilarna till kanske?
 
När Isa knappt vill bada så är det KALLT!
 
 
 
Kvällen avslutade vi på Saxnäs camping med tacos och kareoke. Herregud vad svenskt det känns att vara på en campingplats. Inte negativt svenskt utan bara väldigt svenskt. Ni förstår nog vad jag menar =)
 
 
 
 
 
 
 
 

Oj!

Nu var det längesedan sist... Men ordningen är återställd. Familjen är tillbaka i staun och vi far omkring så fort jag är ledig några dagar. Förra veckan var vi i Nybro och på Öland och denna veckan blir det Matvik/Karlshamn som får besök. Annars jobbar jag mest. I helgen var det Hasslöfestivalen vilket innebar massor med folk och kändisar på hotellet, så nu är jag trött, trött, trött. Ska försöka lägga in lite bilder imorgon kväll efter jag hämtat mina hudvårdsprodukter som anlänt från England =) God natt!!

RSS 2.0