Galej!

Hoppas att ni haft en skön helg! Det har vi. Eller jag och Isa i alla fall. Per var hyfsat bakis igår...

För i lördags var vi ute en sväng. Snälla Paola passade Isa till midnatt, då körde jag hem och Per stannade kvar. Vi var väl en sisådär 15 stycken som var ute och åt, trevligt och helt sjukt god mat. Skönt att vara barnlediga en stund! Och det hade inte vart några som helst problem, inte en tår och Isa sa i stort sett "ciao" till oss innan vi ens kommit in till Paola. Och ja, hon säger "Ciao", eller "bye bye" till hej då... Internationell unge det där.

Katie och Troy

 

Piva och Alberto

 

Piva, Michela och Mike

 

Danielle, Katie, Troy, Andrea, Pontus och Alex
Igår eftermiddag, för det var först då jag fick upp karln, satte vi oss i bilen och körde ner till Trento. Steve spelade match. Och eftersom vi nästan aldrig kan se någon, då de oftast spelar samtidigt som Per, så passade vi på. Jävlar vad långa de är alltså. Och snabba. Kul att se faktiskt, det är ju ett utav världens bästa lag. Det blev en snabb match och vinst så sen åkte vi hem till Steve, Heather och Hendrik och åt pizza. Och för första gången på dessa tre kaloriräknande veckorna kunde jag väga mig. Och jodå, tre kilo kilo lättare. Gött!!

Steve värmer upp...

 

Isa och hennes nya pojkvän. De hade ett never ending pusskalas innan vi gick...Och varför äter alltid Isa det man inte tror att hon ska äta och tvärtom. Vet inte om jag sett henne äta så mycket som hon gjorde idag av quinoa och bulgur blandningen... (!?!)

Nu blir det film tror jag. Godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0