Nä!

Vad har hänt med vår snälla lilla flicka? Nu säger hon "nä" till mycket, matvägrar varannan måltid och de andra äter hon som en häst, hon vägrar sova, pratar (läs tjatar) KONSTANT, till och med när vi var ute och åt med Heather och Steve härom dagen så gapade hon och höll på, har aldrig hänt innan. Trots detta kan man ju inte tycka annat än att hon är världens goaste skitunge. Nu är hon inte SÅ jobbig, det var inte det jag menade, utan mer att det händer en hel del nu...

Ja, sen sist har det vart rea-shopping, japansk mat ätning, kaloriräkning, storkokande, fikande, filmtittande, bus och skolgång som stått på schemat. Jullovet är nu slut och det innebar en trött förmiddag i skolan igår och sen trerätters lunch hos Paola. Har jag sagt att hon är snäll? Imorgon är det dags igen och vi är redan skoltrötta ;)

Nu lite bilder från Tour de Ski...


Vi kom dit lite sent, men vi han se en del av herrarnas masstart 20km.

 

 

Norrmännen var på G!

 

Och här kommer de in mot mål...

 

Fick många rumpor med på bild. Detta är vinnarrumpan!

 

I mat- och öltältet var det fullt ös medvetslös hos våra grannar...

 

Och några "skönhetsmissar" var där också, såklart!

 

Här har vi Kalla som kämpar upp för backen... (Har hennes rumpa på bild också!)

 

Kan vara Anna Haag... kanske...

 

Och så lite ballonger på det!

 

Nu ska jag surfa lite franska reakläder innan Per kommer hem. Då blir det nog den andra Arne Dahl filmen. Vi såg den första igår. Och så ska han få äta kött- och grönsakssoppan som jag gjorde innan. Två stora grytor med grönsaker som jag inte ens vet vad de heter... =) Godnatt med er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0