Låludd

"Låludd" ja. Det är en ny favoritsyssla för damen. Att plocka "låludd" mellan tårna alltså... Det är väldigt viktigt att få bort allt, så hon kan sitta läänge.


Funderar förresten på att sätta upp en bild på supersnygga Megan Fox på kylskåpsdörren. Som inspiration inför sommaren (I wish). Köpte både träningslinne och skor igår när vi var på den stora outleten i Mantova, så nu kan jag inte skylla på det längre. Kanske är det en Megan på kylskåpet som saknas?

Idag har vi vart i skolan och sen bjöd vi upp Paola, Claude, Lill-Paola och Christian på lunch. Kändes liksom som att det var vår tur ;) Och igår var vi i ett dimmigt och iskallt Mantova hela dagen. För en gångs skull var det bara jag som handlade =)


Kommentarer
Postat av: Erica

Haka på det här http://hundradagars.blogg.se/ ;) finns tillhörande facebook-grupp också. Jag har inte ätit nåt godis, snacks, glass och liknande sen 2 januari, plus gått lite promenader och gjort plankan och sit-ups på morgnarna och det märks resultat! http://ericalirsjo.blogspot.com/2012/01/tre-manader.htmlPeppad till tusen! ;)

2012-01-21 @ 10:54:48
URL: http://ericalirsjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0