Kan någon skänka mig tre miljoner??

Sitter och tittar på hemnet. Vi borde ju verkligen skaffa oss något eget som vi kan ha över sommaren och hyra ut på vintern, eller hur det blir och vart vi nu hamnar... Hittar inte mycket roligt. Om man ändå hade velat bo i Svängsta. Tänk vad mycket pengar man skulle få över varje månad då, finns ju knappt att hitta ett hus över 500.000 sek. Till skillnad från husen i Val Gardena... Där får du inte ett hus under 4.000.000 euro, ja ni hörde rätt, EURO. Bostadspriserna är sjuka här. I Pergine, där det bor ca 20.000 är det Stockholmspriser på lägenheterna.

Då är det väl ändå ganska billigt med 3 miljoner sek. som detta underbara hus kostar... Någon gång i framtiden skulle jag vilja ha något liknande. Mitt drömhus är ganska snarlikt och ligger på Havsvägen i Sjuhalla, men där lär jag nog aldrig få bo... Visst är det härligt att komma in i ett hus där allt är sprillans, men jag letar efter en annan känsla...

Kommentarer
Postat av: Natalie

Ser helt underbart ut! jag förstår precis din känsla gällande hus. Jag är inne på samma spår. Om ändå pengar växte på träd!!

2012-01-19 @ 15:16:07
URL: http://natalierc.blogg.se/
Postat av: Susanna C

Vad menar du??? Sitter du inte på några miljoner i fickpengar??? ;-) Det hade verkligen varit nice med lite pengar så man kunde köpa nått nice ställe att bo.

Hoppas vi kan komma o hälsa på er iaf. Johan sa igår att han har skidåkarabstinens :-).

Kram till hela familjen

2012-01-22 @ 09:09:29
URL: http://www.susannac.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0