Nöjd Isa!

Nu har första julgästen anlänt och Isa är överlycklig över att ha någon att köra med igen. Imorgon hämtar vi två till på flygplatsen, då ska vi äta mandelpotatis, kallskuret och Mont d'Or ost. Mums!
 
 
I tisdags var vi på julfest med laget. Riktigt bra julfest faktiskt. Synd att jag glömde kameran bara. Det var jättegod mat, killarna uppträdde med julsånger från deras respektive land (slovakernas version av "stilla natt" var det dock skämskudde på), julklappsutdelning, dans, gott vin och så hade Isa andra barn att leka med. Hennes strumpbyxor var helt kolsvarta när vi åkte därifrån runt midnatt. Ett gott tecken på att hon haft roligt!
 
I onsdags bakade vi lussekatter innan jag och Isa hämtade morfar på flygplatsen. Och idag tog vi sovmorgon, sen gick vi en stund på stan och sen åkte vi och storhandlade i Tyskland.
 
Nu har lillebror landat i Mozambique också, skönt att veta att han är framme! De kommer förmodligen ha lite varmare än oss, även fast vi ska ha 15 grader och sol enligt prognosen...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0