Det blir till att börja 2013 med att banta...

Nej, nu är det snart läggdags. Idag har vi varit ute på en liten roadtrip längs "route du vin" igen. Alsacarna vet minsann hur man julskyltar! Gillar ni julmarknader så är det hit ni ska åka. Strasbourg ska ju vara julens huvudstad, men jag tycker att det mysigare att strosa runt i de medeltida småbyarna. Riquewhir, som vi var i idag, var bäst hittills! Har aldrig smakat så god nougat!
 
 
 
 
 
 
 
Cheeeese!
 
Nougat med nutellasmak. Varför inte?
 
Stå still!
 
Vinprovning!
 
Sen åkte vi till mysiga Colmar och besökte deras julmarknad.
 
 
 
 
 
 
 
 
Resten av bilderna få vi ta sen. Nu ska jag gå och lägga mig. Få se om jag drömmer lika spännande drömmar i natt. Igår drömde jag att jag var på en strand med E-K, Anna och alla barn. Leon kunde simma helt själv och på den annars ganska öde stranden satt familjen Ibrahimovic/Seger på filten jämte...
 
Imorgon är det nyårsafton. Vi ska handla lite på dagen och på kvällen har vi fått barnvakt. Snälla Tommy och Lotta är hemma med Isa så att vi kan gå på nyårsfest hos Damien och Christelle. Nu blir det väl inte så mycket fest av det. Killarna har träning dagen efter och match på onsdag, men vi tjejer får väl sköta det där ;)
 
Gott nytt år!!! Hoppas på ett fantastiskt 2013!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0