Frankrike, Schweiz och Tyskland på en dag...

Har inte ens packat upp väskorna... Vi har haft fullt upp sen vi kom hit. Resan gick bra. Fick köa lite länge för att checka in väskorna på Kastrup bara, annars gick allt smidigt! Per kom och hämtade oss i vår lilla Renault och sen körde vi hem hit. Till vår vindsvåning där det var så varmt att svetten rann på oss (det är det väl egentligen fortfarande...). Så vi följde med Per till rinken, gick en promenad och sen var vi ute och åt med vår granne Kristoffer på kvällen. Jag åt Saumon de Tartar och drack champagne.

 
 
I torsdags var jag och Isa på stan en stund. Sen träffade vi Maria (en utav flickvännerna) och deras två flickor i en park i närheten. Isa och Selma fann varandra ganska snabbt och hittar på hyss efter hyss. I fredags var vi på banken. Det tog bara lite drygt en timma för oss att öppna ett nytt bankkonto. EN TIMMA! Och sen försökte jag åka och handla med vår trotsiga 2-åring. Men jag gav upp ganska snabbt. Egentligen ska man aldrig åka och handla en fredagseftermiddag alls... Särskilt inte på ett mega Carrefour. Sa jag att jag hade en trotsig 2-åring med mig? Så det fick bli en docka och en dockvagn på Toys r us istället. Kvällen avslutades med Cremant och "pizza hut".
 
Och idag har vi vart på ett varmt IKEA i Basel med vilda barn och sen åkte vi en sväng till Tyskland för att kolla på paraplyvagn - det är mycket billigare där. Nu ska jag sova. Imorgon är det premiärmatch för mig och Isa - ska bli kul att se lite hockey igen!
 
Ska försöka ta lite kort också... Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0