Rutiner...

Rutiner har vi inga för tillfället. Det är svårt när det är kalas och "viktiga" matcher som måste ses. Isa somnade inte förrän närmare midnatt i natt och sov till 10. Inte konstigt att hon hade svårt för att somna ikväll. Men det får det vara värt så länge hon har roligt. Vi har ju inte så många tider vi måste passa.
 
Grabbarna kör hårt nu. Vi har inte sett så mycket av Per sen vi kom ner känns det som. De spelar sjukt många träningmatcher. Igår mötte de ett lag från divisionen under KHL och idag, lör och sön är det en cup som gäller. Isa och Selma har busat järnet på två hemmamatcher nu. De hejjar i ungefär 2 min, sen är det full rulle till periodpausen, då är det dans som gäller...
 


De fick med några fler flickor också...
 
 
Det är inte direkt kallt i hallen...
 
 
 
Lilla Julia
 
"Du får INTE klättra där Isa..."
 
 
 
"Paaappaaaa"
 
Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi var på lekplatsen en liten stund och så har vi läst, spelat spel och badat. Isa är faktiskt så gott som blöjfri nu. Hon har inte ens kissat när hon sovit de senaste nätterna. Nummer två ska dock göras i blöjan än så länge =) Vår stora lilla tjej...
 
Och i förrgår var vi på kalas. Maria fyllde år så vi, Christoffer, Kim, Sanne, Damien med flickvän och dotter var ditbjudna på sju sorters tårtor... Det var fika för ett helt kompani! Gott!
 


Cupcakes till två söta flickor...
 
 
Markus, Maria och Julia
 
 


Gottegrisen
 
 


 
Annars trivs vi bra här. Börjar komma i ordning i lägenheten och har rett ut en del pappersarbete som måste ordnas. Vi byter ju departement nu så då måste vi skriva över oss till försäkringskassan här, byta bank o.s.v. Är glad att jag vet vad det mesta innebär nu och att vi redan har de flesta av alla papper som behövs... suck!
 
Det enda som inte känns riktigt bra är att stan inte känns så säker. Har ingen aning om hur det är egentligen, det är bara känslan vi får. Det är mycket skumma människor här... Nu är vi i och ju för sig bortskämda sen tidigare. Angers är en säker stad och ja, i bergsbyn i Italien hände väl inte allt för mycket på kvällarna. Man får väl tänka sig för lite extra bara.
 
Nä, nu är det läggdags. Per kom precis hem efter en vinst mot tyska Freibourg. Godnatt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0