Imorgon...

Imorgon klockan 05 ringer klockan. Då ska jag köra Per till Malmö så att han kan hoppa på tåget till Kastrup. Så ja, det blir sydligare breddgrader i år igen. Har vetat det ett tag och lovat att inte skriva vart vi ska förrän det blivit offentligt (vilket verkar ta tid...), men det blir ett helt nytt ställe med goda viner ;)

To be continued....

Kommentarer
Postat av: Erica

Funkar fint för Isa att flytta runt? Vi ska till Vancouver i ett halvår om 1,5 månad och jag börjar bli lite nervös för Sophias skull. Bara en sån sak som packning?! Hur får man med sig tillräckligt..?

2012-08-05 @ 15:59:18
URL: http://ericalirsjo.blogspot.com
Postat av: Erica

Du har nog rätt, hon vänjer sig säkert :) Vi flyttade från bostadsrätt till hyresrätt inom nybro i våras och då tog det ett par månader innan hon slutade fråga efter "det andra huset", och det jag blir mest orolig över är att hon ska sakna mormor/morfar och farmor/farfar och hennes bästa kompis Hugo, för alla dom träffar hon ofta. Men man får väl sätta henne vid Skype ;) Jag ska plugga Business Diploma på Ashton College mitt i downtown-området, sen ska vi hyra en lägenhet, en möblerad trea, ungefär en halvtimme med kollektivtrafik därifrån. Ska bli väldigt spännande :)

2012-08-06 @ 08:31:17
URL: http://ericalirsjo.blogspot.com
Postat av: Paula

Vad spännande! ser fram emot att höra vart det bär av nästa gång!
Kram

2012-08-07 @ 10:33:37
URL: http://avalunas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0