Tillbaka i Sverige

Då var vi hemma i Sverige igen. Både packning, städning och resan gick över förväntan (förutom att min resväska gått sönder någonstans på vägen...). För en gångs skull hade vi organiserat allt ganska bra och Isa skötte sig exemplariskt, med lite hjälp av pippi och cent som hon kastade runt på flygplatsen i Düsseldorf... Hon däckade inte förrän halv tolv på kvällen, i soffan hemma hos Mellie. Vi var där vid tio men det fanns ju aaalldeles för många spännande leksaker för att det skulle gå att sova trots en lååång dag.

Busungen!!Igår kom Macke förbi på förmiddagen, så vi gick och fikade (DET har jag saknat!) i västra hamnen. Det var väl en 15 min promenad från Dockan och fy vad vi frös... Men vilken lekplats de har där. T.o.m. jag blev sugen på att åka rutschkana. Sen fick vi stressa till tåget, träffade mamma i Karlshamn i ca 3min när vi bytte från tåg till buss och sen hämtade Tommy och Lotta oss i Karlskrona. Sen åkte vi och fixade bil och därefter blev det kebab med Linda, Johan och Iris. Sen kom Thomas och Ammie - som åker till Oscar i Australien imorgon. Så ja, två fullspäckade dagar!!

Idag har vi hängt ute i Gredeby hos Linda, Johan och Iris. Linda har fixat mina fransar. Blev riktigt nöjd! Får visa någon bild sen. Imorgon kan det nog bli en öl efter hockeyn och sen åker vi till Karlshamn/Matvik på lördag. Tror att mamma är sugen på lite Isa mys...

Tackar "Dockans B&B" för trevligt sällskap, mat och sängplatser =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0