Boktips!

Sedan vi kom hem har jag läst ut alla böcker som "Lars Kepler" gett ut hittills; Hypnotisören, Paganinikontraktet och Eldvittnet. Sjukt bra och fruktansvärt spännande. Ibland FÖR spännande. Jag vet knappt om jag vågar läsa nästa bok...2-års kalas!

I söndags fyllde vår lilla skrutt 2 år. Finaste lilla Isa har blivit en stor flicka. Dagen firades först i Karlshamn och sen i Karlskrona med massor av godsaker och paket. På torsdag åker vi till morfar, morbror och moster i Göteborg, så får hon firas lite där också. Paket är det bästa som finns, oavsett om man vet vad som väntar!


"Peeeee" = paket

 

 

En pojkdocka (som Isa valt själv) och en "docka jagn"

 

Födelsedagsbad med nya badleksaker

 

Provkörning

 

Kalas 1

 

Pussel

 

Kalas 2

 

 

Polisbilskörning

 

Och så lite ballongbråk med kusin IrisAnnars har jag hunnit med en trevlig middag med brudarna i Karlshamn, lite shopping och mycket häng med familjerna. Isa har det bra just nu!! =)

Nybro weekend

Om en vecka fyller Isa 2 år. TVÅ ÅR! Det är helt sjukt vad tiden går fort. Igår träffade vi Anna, Henric och deras lilla Alice, tre veckor gammal, och jag kan inte förstå att Isa har varit så liten.

Vi har varit i Nybro hela helgen och träffat E-K, Markus, Lillie, Anna, Micke, Noah och Leon. Lika roligt som vanligt! Jag har sagt det innan och säger det igen, det är underbart med okomplicerade människor! Vi har ätit riktigt god mat, druckit fina viner, gått på boxpass, pratat, spelat och så har det vaxats =) Jag som trodde att jag bara skulle få vaxa ben... och kvinnliga sådana. Istället har jag fått vaxa bröst och rygg på grabbarna, som inte var alls så gnälliga som jag trodde att de skulle vara.

Finaste E-K och Lillie

 Isenfisen!

 

Grabbarna Irani

 Sen gick det vilt till...

 

 I eftermiddags firade vi svärmor som fyller år hemma hos Linda, Johan och Iris. Och igår fyllde pappsen år. Grattis!!!

Börja spara!

Då var påsken över och jag har inte tagit ett enda foto...

Vi har vart både i Karlskrona och Karlshamn. I fredags såg vi KHK:s sista match i div.1 och jag blev riktigt imponerad av introt, men besviken över att jag inte vann på min 50/50 lott, 26 000 hade ju inte vart fel ;) Sen gick vi ut på krogen. Det var inte igår vi lämnade Isa hemma och partade till 04, men trevligt hade vi. Sen har vi vart i Karlshamn fram tills idag, ätit god mat, vart ute i kylan, jag har läst ut en bok och Isa har kört med sin mormor. Nu är vi tillbaka i Kallekrona igen. Utan bil. Vi kunde inte ordna det så smidigt som förra året så nu måste vi (med världens största beslutsångest) köpa en. Suck! Och vilket jäkla skitväder det är!

Imorgon åker jag och svärran till Malmö. Vi ska ut och äta med Anna och sen ska vi gå en vaxningskurs (hår alltså) på torsdag =) Hör av er om ni är intresserade - men då får ni börja spara nu! Jag är billig och förmodligen inte särskilt snabb, så jag behöver folk att träna på innan vi ska tillbaka igen och visa vad vi kan.

Okaj...

"Pappa", har Isa sagt flera gånger när hon sett den här snubben... Förstår bara inte vilka likheter hon ser. Gör ni? ;)Tillbaka i Sverige

Då var vi hemma i Sverige igen. Både packning, städning och resan gick över förväntan (förutom att min resväska gått sönder någonstans på vägen...). För en gångs skull hade vi organiserat allt ganska bra och Isa skötte sig exemplariskt, med lite hjälp av pippi och cent som hon kastade runt på flygplatsen i Düsseldorf... Hon däckade inte förrän halv tolv på kvällen, i soffan hemma hos Mellie. Vi var där vid tio men det fanns ju aaalldeles för många spännande leksaker för att det skulle gå att sova trots en lååång dag.

Busungen!!Igår kom Macke förbi på förmiddagen, så vi gick och fikade (DET har jag saknat!) i västra hamnen. Det var väl en 15 min promenad från Dockan och fy vad vi frös... Men vilken lekplats de har där. T.o.m. jag blev sugen på att åka rutschkana. Sen fick vi stressa till tåget, träffade mamma i Karlshamn i ca 3min när vi bytte från tåg till buss och sen hämtade Tommy och Lotta oss i Karlskrona. Sen åkte vi och fixade bil och därefter blev det kebab med Linda, Johan och Iris. Sen kom Thomas och Ammie - som åker till Oscar i Australien imorgon. Så ja, två fullspäckade dagar!!

Idag har vi hängt ute i Gredeby hos Linda, Johan och Iris. Linda har fixat mina fransar. Blev riktigt nöjd! Får visa någon bild sen. Imorgon kan det nog bli en öl efter hockeyn och sen åker vi till Karlshamn/Matvik på lördag. Tror att mamma är sugen på lite Isa mys...

Tackar "Dockans B&B" för trevligt sällskap, mat och sängplatser =)

Ångest!

Fy vilken ångest jag har för att vi ska åka härifrån. Riktigt deprimerande. Lipade som en liten gris idag när vi hade avskedsmiddag hos Paola med hela tjocka släkten. Mest för Isas skull faktiskt. Hon kan nog inte ha det så mycket bättre än såhär, och hon vet ju ingenting annat, detta är ju hennes vardag nu även om hon kommer älska att träffa alla nära och kära i Sverige. Dagarna innan avfärd är alltid värst. Då tänker man att man gör allt för sista gången, säger hej då konstant och så försöker man ta igen lite av förlorad framtid, samtidigt som man lever i ett kaos. Inte blir det lättare av att vi har fantastiskt väder, och bergen, fan vad vi kommer sakna bergen...
RSS 2.0