Yes!!

Där kom den. Som ett brev på posten. Förkyldningen alltså... Och jag, mitt pucko, tog bara med nässpray till Isa. Helt täppt är jag och nyser hela tiden. Isa är däremot bättre igen, men hon är å andra sidan en jäkel på att få i sig både C-vitaminer och antioxidanter. Och socker!! Grannen Paula, som är farmor till Christian och Emiliano, ger henne all möjlig skräpmat - även fast jag säger nej (!). Kan inte bestämma mig för om jag tycker att det är charmigt eller respektlöst, förmodligen både och. Men hon är så himla snäll annars och min dotter älskar henne. Isa börjar gråta varje gång vi går därifrån och vill bara vara hos Paula... Pojkarna är också så gulliga mot henne.


Isa har en docka, den högra. Den är inte intressant. Den vänstra dockan däremot, den har hon "snott" hemma hos Paula, fast då saknade den bara en arm... Den stympade dockan ska numera följa med överallt. Kan man tycka att det är lite pinigt?


Såhär ser damen ut när hon äter frukost nuförtiden. Vi har slutat med kläder vid matbordet...Imorgon kommer syrran. Vi ska köra och hämta henne på flygplatsen i Bergamo utanför Milano. Sen är inte schemat spikat riktigt, vi har många alternativ. Men det blir mycket vi inte sett tidigare. Ska bli riktigt skoj! A dopo!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0