Ut i naturen

Det är fortfarande kanonväder här. Idag har vi haft runt 25 grader och som det ser ut nu så ska det fortsätta så, åtminstone den här veckan också. Detta bäddar ju för utomhusaktiviteter. Igår var jag, hör och häpna, ute och sprang en sväng. I förrgår och dagen innan det var vi och badade med Alessandro - en kille i Pers lag och hans tjej Camillla. Blev glad att hon pratade så bra engelska och så var de jättetrevliga båda två.

"Hej då" säger Isa och så sticker hon...

 

Detta är "vår" lilla sjö här uppe i bergen.


Gunga är också roligt! Måste säga att de har fantastiska lekplaster här.


Idag gick (läs kämpade oss upp för alla backar) jag och Isa först upp till byn, lekte på lekplatsen och handlade en sjukt dyr avokado. Det är väldigt mycket lokalproducerat här, det ser så mysigt ut när alla håller på i sina trädgårdsland, nästan så att jag blir sugen på att skaffa mig ett eget. Och jo, jag är fullt medveten om att jag knappt kan hålla liv i en garderobsväxt...

I eftermiddags följde vi med Alessandro och hans bror (vad han nu hette?) och klättrade. Riktigt kul, även om jag tyckte att det var jobbigare att ta sig upp dit där vi skulle klättra än själva klättrandet. Det är ju alltid så mycket som man ska asa på när man har barn, inte minst barnet... Ja ni ser ju själva på bilden nedan.


Isa tittar ner på sjön och säger "bada, bada, bada..."


Men det gick faktiskt över förväntan - att klättra alltså. Till och med Per som besitter lite höjdskräck avancerade ganska bra på slutet.


"O nej pappa, jag vågar inte titta..."

 

Men jodå, upp kom vi båda två och Per har nu blivit så biten av friluftslivet att han blev sugen på att bestiga ett berg. To be continued...


Kommentarer
Postat av: Linda "Svärran"

Ser härligt ut!! :0)

Jag har själv (blivit tvingad) klättrat och jag har oxå höjdskräck!! Men upp var aldrig ngr problem för då tittade man upp, det var när man skulle fira sig ner som var Obehagligt!! Då såg man ju helt plötsligt hur högt uppe man var!! ;0)

Men jag kan rekomendera till vintern (för jag tror det blir riktig vinter där) att om ni känner ngn som kan lära er Isklättra!!! Det e fasen bland det Roligaste jag gjort!! ;0) Isa är så stor det går så fort här med för den delen ;0) den 25 Sep blir Iris 6 Månader helt sjukt bara 6 Månader sen är hon 1år!! Vart tog tiden vägen?! ;0) Allt ser verkligen jätte fint ut där ni bor och vi ser framemot att hälsa på er :0) snart får vi höras på Skype,, K

Ha det Gott!!

Kramar från oss!! =0)

2011-09-14 @ 12:50:14
Postat av: Danni

Jag är inte aaaaaalls avundsjuk på att du bor i Italien och jag bor i regniga Sverige. Näää dååå... ;-)

Hur lång är er skrutt förresten? Ser ut att vara mycket längre än vår "två äpplen-hög" dotter... Hehe.

Jacadi, har så fina saker men herregud italienarna kan mode de med. Som sagt inte aaaaalls avundsjuk på dig...

2011-09-15 @ 22:25:45
URL: http://www.babybambola.blogspot.com
Postat av: Susanna Carlsson

Oj vad Isa vaxer. Vi maste ju komma och halsa pa er och se ert nya hem och sa att Isa inte glommer oss helt. FYI, franskt tangentbord, hehe.

Hoppas ni mar jattebra och ni eller bara du Emelie ar mer an valkomna att komma nar ni vill.

Massa kramar

2011-09-16 @ 15:23:13
URL: http://susannac.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0