Systeryster is in town...

Idag har vi bara tagit det lugnt efter två "hektiska" dagar med sol, bad och sightseeing. Vädret är verkligen kanon. I södra Gardasjön var det nästan lite för varmt...

Vi körde längs med västra Gardasjön ner till Bergamo i lördags där vi hämtade upp Johanna. Måste säga att jag är riktigt imponerad av att de lyckas bygga vägar där. Det är smalt och bergigt. Per såg nog inte så mycket mer än vägen, men jag tyckte att det var riktigt läckert.

Väl framme i Bergamo försökte vi hitta vårt hotell som jag stressbokade på morgonen. Jättefint hotell, det var bara det att ingen talat om att det låg mitt i gettot. Tur att vi smälte in med vår minibuss... Sen sov vi där en natt efter att beställt hemkörning av pizza till hotellet. Supergott och superbilligt! Sen åkte vi till Sirmione dagen efter. Det kändes som att vi åkt utomlands...

Det första vi gjorde efter att ha checkat in var att ta en spontan båttripp.

 

 

Ciao!!

 

 

Jag var bara tvungen...

 

 

 

Glad syster

 

 

"I don't like a rolling stone"

 

 

 

Här, på hotellets baksida, låg vi och gottade oss innan middagen.

 

 

 

Middagen avnjöts under bar himmel tillsammans med Linn och Patrik. Isa sov gott i vagnen hela kvällen så att hennes päron kunde dricka vin och en limoncello. Jag tog på mig en tröja först när vi gick hemåt vid halv tolv.

 

 

Dagen efter körde vi på östra sidan längs med Gardasjön. Och om jag måste välja en sida så får det bli den. Vill ni ha tips så säg till! Vi avslutade med lite strandhäng i Riva del Garda.

 

Där var vi lite mer ensamma än sist... Men det är så vackert där.

 

Nu är Johanna less på mig... Vi hörs!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt otroligt vackert! Får lust att boka resa direkt! Hur ofta tränar de? Har säsongen startat än? Kram

2011-09-27 @ 22:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0