Oh my...

Hahaha! Kan man göra annat än skratta?? Idag var det presentation av laget som gällde, på torget i Pergine. Vi hade hört talas om att det var någon som i normala fall presenterar "miss Italia" som skulle ha hand om presentationen. Och mycket riktigt. När vi kör in på parkeringen glider en superstylad kvinna upp, i sin vita audi Q7:a (givetvis), trippar ut på sina skyhöga klackar, tar ut sin LV plånbok ur sin LV väska och går för att betala parkeringsavgiften. Per och jag tänker båda två att "det måste vara hon" och slår igen dörren till traktorn (nej, vi har fortfarande inte fått vår bil än).

Nu var det ju inte bara hon som höll i presentationen. Hon hade ju givetvis några tjejer som tävlar om "miss Italia" titeln med sig också... Hur som helst. Presentationen skulle börja 18. Det gjorde den inte. Runt 19.15 tror jag att de var färdiga till slut. Då gick vi en sväng till puben och sen åkte vi hem och åt pizza.


Isa hängde lite med Pontus flickvän. När hon inte körde bil under borden på uteserveringen...

 

Och så försökte hon charma italienare...

 

Lyckades ganska bra faktiskt.

 

Hon hade liiite svårt för att uttala Pers namn...

 Tidigare idag var Patrik och Linn och hälsade på. Patrik spelar i Gardena och Per känner honom sedan tidigare. Vi drack först lite kaffe här och sen åkte vi och käkade lunch på en restaurang i Pinè där servitören med all största sannolikhet var full!! Fast maten var helt ok. Därefter blev det ett dopp i sjön och en glass. Roligt att träffa människor som är i samma situation som en själv. De har också vart utomlands i flera år och har, liksom oss, en hel del historier på lager...


Isa har badat i stort sett varenda dag sedan vi kom hit tror jag...


Kommentarer
Postat av: zofie

hahahhahhahahhaha, jag minns hur speakern stakade sig m Per's namn på matchen i Paris :D Vad långhårig Isa är, sötnosen hon kan nog charma vem som!!!

2011-09-17 @ 21:14:17
URL: http://imelkersfotspar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0