Min lilla traktortjej!!

 

Ja man blir som man umgås. Isa hänger ganska mycket med Christan och hans två bröder nu. De har alla möjliga bilar, traktorer, lastbilar och grävmaskiner man kan tänka sig i olika storlekar. Fast både Isa och Christian föredrar nog att sitta i den stora traktorn som är på bilden.

 

Något annat som också ligger på topplistan just nu, förutom att bada, är helikoptrar (Isa försökte säga helikopter igår, jäklar vad jag skrattade). Det flyger en hel del sådana här ovanför. Igår hade hon nästan somnat när det var en som flög ovanför huset, då reser hon sig upp som en blixt, pekar uppåt och ögonen blir stora som tennisbollar. Sen vill hon att jag ska ta upp henne så att hon kan få se den. Galna unge!

 

Hur det går med italienskan då? Jodå. Jag kan säga både traktor, bil, helikopter och grävmaskin =)


Kommentarer
Postat av: Jessan ;)

I Oscars värld verkar ni vara i paradiset med alla de fordonen på ett å samma ställe!!! ;) Ni verkar ha det såå mysigt! =) Härligt!!!! Stor Kram!! :)

2011-09-12 @ 23:24:36
Postat av: Anonym

Hade inte ni en egen traktor, eller var det bilen som lät som en traktor. Det är inte många som kan köra traktor i den åldern, men Isa är ju Isa.

Hoppas allt börja fungera för er, för det är väl mycket som ska ordnas innan man riktigt känner att man är på plats.

Ska ni bo kvar där ni bor nu, eller ska ni flytta ner till byn?

Är det mycket besök på gång nu i rappet?

Hur brukar klimatet vara i okt, nov, snön kommer väl senare?

Här har hösten infunnit sej, och med den kommer ju det blåsiga vädret iallafall i Karlskrona.

När börjar serien?

Nu var det mycket frågor, men vad ska man göra när man inte vet något. Frågar man inte så får man heller inget veta.Vi hörs2011-09-13 @ 12:50:30
Postat av: Emelie

Hej Jessan! =) Ja jag kan tänka mig det. Ni är välkomna till "paradiset"! Kramar!!!Hej Thomas!Bilen låter som en traktor yes! Men den ser som tur väl är inte ut som en... Vi ska bo kvar. Vi trivs bra här uppe! Nja, syrran kommer om 1,5v, mamma och Lasse i oktober, Lotta och Tommy i November. Sen är det många som säger att de ska komma, men jag vet inte när. November kan det snöa säger de. Men mest troligt är det snö december och januari. Oktober tror jag ska vara fint. Serien börjar 30:de tror jag. Nu har du fått svar på dina frågor tror jag även om det blev några tror =)

2011-09-13 @ 22:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0