Här vare förkylt!

Peppar peppar, jag har klarat mig än så länge. Men det är inte konstigt om man blir förkyld så som temperaturen skiftar här. I helgen var det 27 grader och sol. I förrgår ösregnade det och var hela fem grader varmt!! Det hade till och med kommit snö på den toppen vi tänkt bestiga...  Och idag tog jag på mig shortsen igen. Både Per och Isa är förkylda så det har vart två lugna dagar här. Dessutom så är det fler tänder på G, vilket inneburit två långa nätter med en liten sprattelgubbe mellan oss...
I förrgår åkte vi i alla fall in till Trento en sväng. Verkar vara en riktigt fin stad. Den första personen vi springer på är en svenska! Gift med en Italienare och hade två barn. Hon hade lite bråttom men berättade att det fanns några svenskar till i området (mest "Scanianer") och att de brukar träffas kring jul. Hon skulle maila oss om detta. Kan ju bli trevligt!


Av någon anledning tog jag bara två bilder i Trento... Ingen av dem särskilt centralt. Men det kommer fler tillfällen. Vi har dock konstaterat att Italienarna är mer välklädda än fransmännen, att kaffet är godare, att jag måste köpa en LV väska för att smälta in och att det är lite billigare här. Italienarna verkar väldigt familjära, religösa och hurtiga. =)
Kommentarer
Postat av: Carlito

Hej!

Vad fint ni har det och vilka fina kort du tar Emelie!

Fint låter inte så macho, men fint är det!

2011-09-21 @ 22:56:00
Postat av: Tina F

Hej!

Det verkar ju som ni bytt upp er till något snäppet "bättre" än livet här i Frankrike?! Både badsjöar och berg att bestiga och åka skidor i, inom lagom avstånd. Underbart! Att det dessutom finns god mat, vin och gott kaffe gör inte saken sämre. Tänk att ni dessutom träffar på oss "Scanianer"... Ja vad kan man mer önska? Kramar från oss som är kvar i Angers

2011-09-22 @ 13:46:16
Postat av: Anonym

Jag dööör vilka söta skor!! Tror du jag skulle kunna komma undan med att sätta ett par såna på Leon?! Kram

2011-09-23 @ 12:48:35
Postat av: Emelie

Nej du Calle, det var väldigt "omatcho" skrivet för att vara av dig... Men tack!=)Tina! Bytt upp oss vet jag inte om vi har, men det är något helt nytt. Vilket gör att det tar lite tid att anpassa sig. Men det vet du, ni har ju också flyttat runt. Saknar er, alla andra vänner och Angers jättemycket."Scanianer" brukar vara riktigt trevliga prickar =). Kramar till er!Anna, ja visst är de!! Men till Leon, nja... Du får köpa ett par till dig själv istället! Saknar er! Kram!!

2011-09-23 @ 21:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0