Framme!!

Ciao!!

Då var vi här. Eller vi har varit det sen i tisdags, fast utan internet. Måste förresten säga att det var riktigt enkelt och billigt att fixa internet här om man jämför i France - och vi gjorde det själva! =)

Ja, hur har vi det nu då?

Man kan väl säga att det inte riktigt blev som vi förväntat oss, men bra ändå. Vi bor ju inte riktigt där vi trodde att vi skulle bo. Alltså på 1000m höjd, 10 min rätt upp i bergen på serpentinvägar från Pergine, i en liten by på översta våningen i en stor alpstuga med sjukt fin utsikt. Anledningen var att de inte kunde hitta en trea till oss i Pergine, så vi fick en fyra här uppe istället. De som äger huset vi bor i är hur snälla som helst och hjälper oss med allt, även fast vi har lite kommunikationsproblem ibland... Det enda som vi verkligen saknar är en barnstol, så de får bli IKEA snart.Förstår ni hur skönt det är att ha ett riktigt kök?? Eller, det lär ni inte göra eftersom ni inte haft samma problem som mig de senaste tre åren, nämligen två kokplattor, mini ugn och noll arbetsyta. Här har vi både vanlig och vedeldad ugn, gott om arbetsyta, gasolspis och diskmaskin. Här ska lagas pasta mina vänner!!

Imorgon kan det bli en sväng till Gardasjön. Det ska bli bra väder!

A dopo med bilder!

Kommentarer
Postat av: Linda "Svärran"

Ohh låter helt Underbart!! =0)

Fast jag har ju lite höjdskräck så vägarna låter lite obehagliga Brrr Fyyy ;0)

Men vi Längtar tills vi kan komma och hälsa på! =0)

Iris backar runt i Isas gåstol (hon kan bara backa än så länge, men det är ju inte fyskam) ;0) och hon Älskar alla ljuden!! Kommer nog inte Mamma Pappa göra om ett tag hihi ;0)

Och våra hälsenor kommer nog vara ngt ömma framöver ;0)

Ska bli så kul att se bilder från ert nya hem, låter som ni kommer trivas hur bra som helst ;0) Ser fram emot att få bli bjuden på pasta i ert nya stora kök hihi ;0)

Ha det Gott nu och hälsa!!

Kramar från Oss,,

Ps. Iris skickar en Extra puss till Kussen ;0)

2011-09-02 @ 00:12:12
Postat av: zofie

Internet i France var mkt lättare för oss.. här får du en låda m moden box, instalera och vänta en timme typ sen ska d funka! Och så kunde vi ringa gratis till svenska fasta telenr!!! Här i tyskland, var det 19dars väntan på instalation på första stället grabbarna var och hörde m sen 10dar m nästa.. tog dock lite mer än 14dar, GRRRR! fast efter ett par ggrs klagande så fick dom iaf kompensation för försenandet och en ursäkt alltid nått!

2011-09-02 @ 13:23:27
Postat av: Stina

Âhhh, jag älskar Gardasjön. Sâ underbart vackert där och har sâ fina barndomsminnen därifrân!

Sâ det blev Italien alltsâ, kunde ju varit värre ;) Skulle kunna tänka mig att spendera nâgra âr där!

2011-09-02 @ 14:19:27
URL: http://lillanochlivet.blogspot.com/
Postat av: Linn

Låter härligt!!! Hoppas ni kommer att trivas! :)

2011-09-02 @ 18:53:29
Postat av: Anna

Jaaa, vi vill se bilder!!!

2011-09-02 @ 21:50:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0