Fikapaus!!

Idag har jag vart på 80 minuters massage. Fick det i julklapp av mamma. Thank u! Riktigt skönt och välbehövligt, särskilt eftersom jag haft ont i ryggen den sista veckan. En vild gissning är att jag lyfter Isa fel...

Sen busade jag och mamma med Isa i kulbrunnen. Där var vi inte ensamma. Många mamma- och pappalediga föräldrar med sina små. Ungefär samtidigt tog alla fikapaus. Inget fel med det (jag älskar att fika!) men jäklar vad det kändes svenskt! =) Och till skillnad från Frankrike så leker föräldrarna med sina barn här. Trevligt kan ju jag tycka.
Nu ikväll har jag googlat barnomsorg i olika länder. Vi vet fortfarande inte vart vi hamnar än men vi har väl våra aningar om vilka fem länder det kan handla om ;). Hur som helst. Jag läste om Schweiz - som förövrigt inte är ett utav de här länderna. Vet ni vad barnomsorg kostar där?? Mellan 700-900kr. Per dag och barn. PER DAG. Om man inte sätter barnen på en icke vinstdrivade förskola. Då kan man komma undan med 500 kr/dag. HERREGUD! Då är det ju nästan meningslöst att jobba om man har fler än ett barn.

Imorgon blir det ett spännande BVC besök, bus i kulbrunnen när pappa tränar och sen åker vi till Göteborg igen. Midsommar ska firas på underbara Brännö!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0