Ensam!

Äntligen lite ensamtid! Pappan spelar match och huliganen sover. Vad ska jag nu hitta på, se en film kanske?

Innan idag har jag, Isa, Anna och Leon vart och rea-shoppat ute på Espace Anjou. Franska rean är (jag säger det igen) SÅ mycket bättre än den svenska. Och de rear det mesta. Sephora har t.o.m. rea på sitt "ID bare minerals" sortiment och vill man inte köpa smink kan man köpa märkes ansiktscremer eller parfymer. Idag blev det dock bara en handcreme där. Ska se om jag ska köpa på mig lite mer ID smink, det är ju bra mycket billigare här redan från början... Sen köpte jag lite kläder till Isa på obaïbi och underkläder till mig. Vi hann inte med allt vi ville, våra små, stora bebisar skulle ha mellis och sen skulle Noah hämtas i skolan. Får helt enkelt fortsätta en annan dag.

Funderar på om jag ska köpa den här kappan från "Elle" till Isa...

Som hon kan ha nästa säsong då alltså...Igår var jag och Anna på gymmet på eftermiddagen. När vi kom hem hade Per lagat mat och Micke tagit hand om kidsen. Det är så det ska va =)


 

Isas nya favorit är "apan". Den ska hänga med överallt nu. Och då menar jag överallt, för hon är överallt just nu. Upp vid bordet, river ner någonting, ner, kryper till soffan, upp där, ramlar och slår sig, bort till gåstolen, upp där, jag plockar ner henne (och apan), upp igen, jag tar bort gåstolen, bort till bordet, upp där, river sönder ett papper, håller sen på att riva ner datorn, jag tar ner henne, hon drar ut datasladden, hittar sönderrivet papper på golvet som genast åker in i munnen, jag springer dit och plcokar ur det o.s.v. PHU! Är det nu man brukar bytas av så att pappan är hemma istället? =)


Kommentarer
Postat av: Linda "Svärran"

Åhh va Avis jag blir,, vill oxå handla på er Rea!! ;0)

Låter som det är full rulle på Isa hihi,,

då vet man vad vi har att vänta om ett år "phu" ;0)

Kramar,,

2011-01-25 @ 22:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0