Äntligen hemma!

Måste säga att det känns skönt att vara hemma igen. På flygplatsen möttes jag och Isa av strålande sol och 14+, det känns redan som att våren är på väg. Men man ska inte ropa hej...

Resan gick förresten över förväntan. Flygresan var njemas problemas, Isa somnade gott i samma stund som flygplanet lyfte och så fick jag väcka henne när vi landat. Sen fick hon hoppa runt i babybjörnen bäst hon ville medan jag kånkade väskor. Det gick också bra, förutom att det var svårt att få plats med väskorna på tåget. Skönt att det finns snälla människor som hjälper en då! Sen hade Isa myror i brallan under tågresan vilket var ganska förståeligt, men vi klarade oss till Tours där Per hämtade oss med bilen. När vi kom hem satte vi ner Isa i gåstolen och hon flög iväg. Hon tyckte nog också att det var skönt att vara hemma.

På CDG nere vid tågstationen hade de förresten ett suveränt skötrum! Utan skötbord!

De sista dagarna har det vart REA-shopping och mys som gällt för oss. Per har vart i Gap en sväng och idag fick jag lite kvalitetstid för mig själv. Eller själv och själv, jag, Anna, Julie och Chantelle har vart i Nantes hela dagen. Vi har shoppat, ätit glass (såklart!), hämtat mitt körkort på konsulatet - vilket var en upplevelse i sig och vart ute och ätit gott. Behövde verkligen en sådan dag!!!

 


Kommentarer
Postat av: Tina F

Hej! Skönt att höra (och se) att ni är säkert hemma igen! Hur var besöket på konsulatet i Nantes? Jag måste dit i nästa vecka för att hämta sonens nya pass. Är det svårt att hitta dit?

Kram Tina

2011-01-21 @ 10:14:23
Postat av: Emelie

Hej Tina!Besöket på konsulatet i Nantes var inte alls som jag tänkt mig. Trodde att det skulle vara på ett kontor - som ambassaden i Paris. Men icke! Det var en stor lägenhet som var jättefint inredd med gamla möbler och kort på knugen och Silvia - givetvis. Det verkar som att han som jobbade där också bodde i lägenheten tillsammans med sin fru (som såg ut att ha fixat håret på salong). De såg minst sagt representativa ut =) Men jättetrevliga! Pratade dock ingen svenska vilket jag tycker var märkligt... Konsulatet låg väldigt nära Monoprix, H&M och Zara. Finns ett stort parkeringshus i närheten. Vilken dag ska du åka dit? Kram!

2011-01-21 @ 11:12:50
URL: http://europe.blogg.se/
Postat av: Tina F

Jag tänkte försöka komma iväg på tisdag efter sista tentan. Nu förstår jag varför man behöver "boka tid" för att besöka konsulatet. Kram T

2011-01-22 @ 14:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0