Snart dags att klippa luggen?

Hon växer mer på längden än på bredden den här lilla tjejen. Igår var vi hos läkaren och allt såg bra ut. Nu är hon 9 månader och en vecka gammal, hela 73 centimeter lång och väger 8350gr. Över på längdkurvan, under på viktkurvan och normalt huvudomfång, precis som vanligt. Det går dock inte att bekylla henne för att inte äta ordentligt så allt borde vara i sin ordning.

Hennes "bus-min"

 

Dreglar gör hon iaf, men fortfarande inte en enda "bissing"...

 

Nu sover skruttan gott. Vi har vart och ätit middag hos Iranis, så hon har fått busa lite med grabbarna. Annars har vi bara tagit det lugnt idag. Skönt!

 

Det blev tydligen vinst med 1-4 för grabbarna borta i Chamonix med. Nu dröjer det lääänge till nästa bortamatch och detta var sista matchen i alperna, åtminstone innan slutspelet. Skönt det också! Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Linda "Faster"

Busminen har hon nog fått av Pappa tycker mig känna igen denna ;0)

Johan kallades som vi alla vet för Johan blöt Moahhaahhaa (han kommer inte bli glad på sin fru nu) för han dreglade ju så mycket när han var liten, men jag tycker nog Isa kan ta över det namnet nu ;0) Och Faster har ju sytt en cool scarfs o mössa till Isa-blöt nu så då syns det inte lika mkt ;0)

Skönt att allt såg bra ut,, Hennes lugg e Grym tycker jag i alla fall!! ;0)

Kramar,,

2011-02-02 @ 11:46:08
Postat av: Stina

Vad bra att forkylningen slapper, man far lite mer ork over da =)

Jag har hittat ett riktigt bra pris pa en P&T har i France sa jag tror vi slar till och bestaller den sa kan man slappa de funderingarna sen.Jo nu ar jag i vecka 36 sa det narmar sig sakta men sakert. Ar inte ett dugg nervos, har liksom inte tid till det nu =D Det far ga som det gar helt enkelt!Antar att Isas tander strax tittar fram om hon dreglar mycket, Iris fick sin forsta nar hon var 8-9 manader men jag vet det kan droja langre ocksa.

2011-02-02 @ 15:28:48
URL: http://lillanochlivet.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Vilka härliga bilder på finaste Isa i världen.

Pussa och krama henne från mormor Lena!!

2011-02-02 @ 17:03:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0