Blödigt värre...

Nu sover vildingen. Idag, efter en promenad och fika med Blandine, har hon möblerat om i hela vardagsrummet och dragit ut alla kläder hon kunde komma åt ur garderoben. Jag som storstädade igår. Vilket inte heller var så lätt med en trött tjej klängandes runt benen. För sova det skulle hon inte, inte förrän jag hade städat klart i alla fall. Det var bland annat jättekul att hänga tvätt när Isa drog ner den direkt igen =)


Min nya kropp - I wish! Nej men min nya kavaj.Den här filmen såg vi igår.

 

Eller, såg och såg. Jag kunde inte se den, i alla fall inte allt. Fy 17 vad blödig jag har blivit efter att ha fått Isa. Jag mådde riktigt dåligt när jag såg den. Per också. När filmen var slut ville han ta upp Isa och krama henne. Men se den gärna, den var bra.

 

Igår var vi inte ute så mycket, gick bara en liten kvällspromenad med Isa förutom vaxningsbesöket. Det regnade hela dagen... Vaxningen gick förresten bra. Det kändes men var knappast outhärdligt. Salongen var jättemysig, så jag funderar på att utnyttja min valfria skönhetsbehandling där som jag fick i julklapp. Hade jag varit rik hade jag minsann gått på behandlingar jämt, det är lyx!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0