Next adventure...

Jaha mina vänner. Om en vecka är vi på väg söderut igen. Hjäp vad tiden går fort! Den här säsongen byter vi moules frites mot pasta, Loiredalen mot Dolomiterna, Jet27 mot grappa, Sarkozy mot Berlusconi, salut mot ciao och Anjou viner mot Alto Adige. Kan nog bli riktigt bra tror jag. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag saknar Frankrike en hel del faktiskt - och många fina vänner som nu bor på andra ställen i världen. Fast vem vet, vi kanske kommer trivas mycket bättre i Italien, de flesta talar ju faktiskt väldigt gott om detta land. Och jag är övertygad om att jag kommer tycka bättre om maten =) Hur som helst så ska det bli riktigt roligt! Spännande att uppleva något nytt.


I lördags var vi på bröllop. Robert, min klasskompis i gymnasiet, gifte sig med sin Amelie. Måste säga att jag inte haft så roligt på länge, inte heller mått så dåligt dagen efter... Jäklar vad vi dansade! Ska lägga upp lite bilder när jag får tid. Nu bär det av till Karlskrona igen. Pappa kommer ner en sväng och vi måste börja packa!!!

So long!

Var rädda om varandra.

Ibland inträffar händelser som får en att förstå hur liten man är här på jorden, hur skört livet kan vara, hur fort allt kan ta slut och att dem man älskar är det enda som egentligen är viktigt här i livet (L & J, ni är fantastiska som ställer upp för era nära och kära!).

Jag vill inte berätta vad som har hänt än, vi mår bra. Ville bara ge er en tankeställare, det behöver alla ibland.
Stolt!

Hon ligger väl kanske inte först i utveckligen när det kommer till att prata, men hoppa jämfota, det kan hon nu minsann. Älskade lillskrutt!
Är som vanligt inte med på ett enda kort...

Ja nu är vi i Karlskrona. Ska snart ut och göra staun en sväng. Det är ju "sailet" den här veckan. Vi kom hit igår efter ett par dagar i Karlshamn och innan dess släktkalas i Moheda och två nätter i Nybban hos E-K, Markus och lilla söta Lillie.

Isa hon bara växer. Det är helt sjukt vad fort de lär sig saker nu. Hon lyckades till och med klättra upp i Lillies liggvagn helt själv och nya ord kommer hela tiden. Nu säger hon "Ija" till Isa, har sju tänder och ett jäkla humör när hon inte får som hon vill. Verkar vara inne i en mamma- och pappafas också. Och senaste veckan har hon med god min ätit både sushi (med wasabi) och thai green curry kyckling.

Vi har också hunnit med en 25-års fest för Bianca - som jag inte lyckades få en bild på av någon anledning... Isa höll låda i alla fall, dansade och kastade bollar.


Isa med kusin Iris i bakgrunden.

 

Per, Helena, Ludde och Anna

 

Christina & Ammie

 

Galenpannan och MajaSen hade vi en mysig eftermiddag på Stumholmen med fina Malin och sötaste "Siggan".
Och så spenderade vi en eftermiddag ute i Garnanäs hos hemvändarna Calle, Frida och Olle i deras sommarstuga.


Frida och Olle

 

Bästa tomten!!

 

Lite "gofika"

 

Ja man kan ju byta blöja på sämre ställen...

 

 

 

Sötaste lilla Olle

 

Bus med CalleOch så var det släktkalas I Moheda. Alla mina kusiner förutom en var där och massor av Isas sysslingar.


Isa och Tuvalisa

 

 

 

Bus med morbror

 

Minsta sysslingen Åke hos kusin David

 

Nicke

 

Bus med sysslingarna

 

Och med morbror...

 

Och med pappa...

 

Promenix med morfar.

 

 

Och lilla Lillie som lyckas sova i allt liv.

 

Vi avlutar med en solnedgång i Matvik.


"If I were a rich man, jaba daba daba daba daba daba daba daba doooo"

Om jag hade a lot of pengar skulle jag surfa in på www.net-a-porter.com direkt. Förstår ni hur många underbara skor man kan köpa där???  Ikväll har jag i min ensamhet (Per kollar på KHK-Oskarshamn och Isa sover) drömt mig bort och bekantat mig med några godingar från bl.a. Jimmy Choo, Margiela, Louboutin och Lanvin. Frågan är bara när och till vad jag skulle använda dem, och hur länge kan jag gå i så höga klackar?RSS 2.0