Vad har hänt? Jo...

Pers lagläkare måste ju vara synsk. För som vanligt när man går till läkaren här så får man recept på en massa grejer. Jag fick recept på paracetamol och antibiotika (så långt är jag med eftersom jag gick dit för att jag hade ont i halsen), därtill så skrev han upp både hostmedicin och nässprey, fastän jag varken var snorig eller hostig. Men vet ni vad? Nu har jag inte ont i halsen längre, men jag är både hostig och snorig!

I lördags var jag och Isa hemma och kurerade mig. Per var i Amiens och tittade på bortamatchen - som vi vann. Jag tittade på fyra bröllop och en begravning när Isa somnat - har alltid trott att jag har sett den, men det hade jag tydligen inte.

Igår var vi en sväng på en marknad (fast den var så gott som stängd när vi kom dit) där de har lite mer orientaliska grejer. Fick ialla fall köpt ett stort uppläggningsfat, som kom till användning när familjen Irani och Pete och Chantelle var här och åt på kvällen. Att laga mat till 6 vuxna i vårt lilla kök är helt möjligt, men inte särskilt roligt...


Isa i Chantelles knä

 

Leon fick låna Isas "I have a drinking problem" haklapp.

 

Småfisarna låg på golvet och mös.

 

Fast Leon sa ifrån när han tyckte att Isa blev lite väl närgången...


Idag skulle jag och Isa gått till security social för att fixa några papper på förmiddagen. När vi står klara i hallen visar det sig att Per fått med sig alla hemnycklar... suck! Så då bjöd jag in Anna på kaffe istället och sen åkte vi till decathlon (en stor sportaffär) och köpte Isas första boll och en matta som hon kan leka på på golvet. Nu ikväll har jag hjäpt Linn och David att beställa tågbiljetter hit. De kommer ju på söndag - Pers födelsedag!!

Kommentarer
Postat av: zofie

När Jens låste in mej å var det verkligen bokstavlingen en inlåsning.. det är nämligen inte nått sånt man vrider om utan nyckel på innsidan. tur att dom inte hunnit åka till ishallen!! ; )

2010-10-26 @ 12:05:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0