Tick tack...

Dagarna bara går och går, vet inte riktigt vad vi gör men tiden bara springer iväg. Idag kom vi upp sent, slappade och kom iväg runt ett tror jag. Gick först till familjen Laprise för att låna en baddräkt till Isa av Aurelie, så då fastnade vi där en stund. Därefter käkade vi lunch, letade paraply och present till Micke och så tog vi en fika. Sen gick jag hem när Per skulle träna. Då ringde jag Linn (finally!) och var typ ändå sen till Mickes födelsedagsmiddag vid 19. Och då skulle vi egentligen badat med småfisarna vid fem. Men eftersom ingen utav grabbarna hade godkända badbyxor (shorts är inte tillåtna i poolerna här och Micke fick inte ha de han köpt för Anna, hon tyckte att de var lite väl avslöjande) och vi var en bil kort så skjuter vi upp det till nästa vecka... Vem undrar förresten vilket favoritgodis jag har?

Kommentarer
Postat av: Anonym

En trogen, anonym läsare helt enkelt! :)

2010-10-07 @ 07:12:08
Postat av: Anna

Hallå, det var faktiskt Micke som vägrade ha dom först för att de plattade till allt så det såg ut som att han inte hade nån snorre alls. Att man sen såg exakta konturer av det som var kvar gjorde ju inte saken bättre :) Jag hade inte velat se det på nån annan iaf...

2010-10-07 @ 12:11:12
Postat av: Ida

Jätte trogen läsare är jag inte, hitta din blogg i helgen via Evamys blogg. ;) Åker ner till A&M på lördag, så då slog de mig att jag skulle luska ut vad för sorts godis du ville ha! =) Vi lär ses snart!

2010-10-07 @ 23:13:06
URL: http://idarorhed.blogg.se/
Postat av: zofie

har äntligen hittat mej en grav.baddräkt.. dock också rätt avslöjande å då menar jag inte magen! Den är så jäkla högt skuren, undrar varför ..för man känner ju sig såå sexig som gravid NOT!!

2010-10-09 @ 09:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0