Pust!

Orkar inte lägga upp fler bilder just nu. Det tar sån tid. Och vi som skulle fått så mycket pappersarbete klart idag... det blev det inget av med det heller. På förmiddagen var jag, Isa och Chantelle och handlade mat när killarna var och tränade. Sen åt vi och så knackade Chantelle och Pete på vid 15. Så var de här till 17.30 och bjöd upp oss på middag klockan 19. Däremellan pratade jag med mamma i telefon. Vi kom hem nu vid 23... Dagarna går ganska fort om man lever dem såhär! Men vi har trevligt! =)

Igår var det ju Pers första fars dag. Måste erkänna att det blev lite sådär med det firandet. Hade ju inte direkt hunnit förbereda så mycket eftersom vi kom hem kvällen innan. Men han fick i alla fall pannkakor till frulle och så kom familjen Laprise hit på fika. I lördags kväll när vi kom hem bjöd vi så gott som in oss själva till Anna och Micke på middag. Vi hade ju saknat dem, det var ju en hel vecka sedan vi sågs!

Imorgon måste det gås en sväng till skattekontoret - hur vi nu ska reda ut detta på franska? Jag måste ha tag i en skrivare och så ska jag försöka få en tid hos Celine för att se om hon kan fixa min rygg. Den är inte riktigt som den ska för tillfället. Antar att jag bär och sitter fel samt är för dåligt tränad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0