Petite Aurelie

Hon har rejält med hår tösen!

 

Stolta föräldrar!

 

 

Per fick öva lite han också...

 

Var inte hemma förrän 23-tiden igår så jag orkade inte blogga. Karins mamma skulle ut och äta med jobbet.

 

Igår fick jag i alla fall tvättat lite av lill-skrutts nya kläder. De är så små. Men hon lär väl inte komma ut innan beräknat datum i alla fall, så det är väl onödigt att förbereda allt för långt innan. Alla andra verkar ju få tidigt här så någon måste ju sticka ut... Någon som provat hallonbladste?? =)


Kommentarer
Postat av: Anna

Aahh, tycker det är ett jättefint namn! När vi väntade Noah var jag lite inne på Aurelie om han hade blivit en tjej, men insåg att det antagligen skulle bli problem med uttalet här i Sve. Man kanske hade kunnat stava det Åreli för att undvika det ;) Tycker även att Giselle är superfnt (uttalat på franska) men det är tydligen världens tantnamn i Fra, ungefär som att heta Asta eller Olga eller liknande.

Föddes hon för tidigt? Eftersom hon var så liten och P-L åkte iväg så långt. Innan Micke åkte till Arboga för match igår frågade han om jag hade akutnumnret (till Micke satan) inlagt i mobilen. Tyckte att det började bli dags att vara beredda nu. Jag har elva veckor kvar, haha!

Var Rachida med på förlossningen? Starkt gjort med tanke på att hon inte varit med om en själv isf. Jag blev tillfrågad av en kompis i Fra om jag kunde följa med henne om det blev kris, men jag kände att jag inte vågade det. Jag var så himla rädd för att föda innan jag fick Noah. Jag passade deras hund istället :) Och som tur var fick pappan vara med på den förlossningen.Kram

2010-03-09 @ 11:49:09
Postat av: Emelie

Det är väldigt många namn, både i franskan och engelskan, som är jättefina. Men inte alls på svenska. Suck!Oj, Per är nog inte förberedd i så fall. Han är ute och partajar ikväll. Förmodligen sista gången på länge dock. Men 11 veckor innan =) Aurelie föddes en vecka för tidigt, men de hade planerat igångsättning veckan efter så de var nog ganska inställda på det. Ganska typiskt att hon bestämde sig för att komma just då.Ja, Rachida var med under hela förlossningen. Men hon hade tyckt att det var "den bästa dagen i hennes liv" - skrev hon på facebook. Hon önskar sig en precis sådan förlossning när hon själv ska föda. Saknar er!! Kram!

2010-03-09 @ 22:32:27
URL: http://europe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0