Separationsångest!!

Nu har jag funderat på ett speciellt ord i 20 min och sökt synonymer på nätet, men jag kan bara inte komma på det... Riktigt irriterande! Jag får helt enkelt förklara istället.

I alla fall. Jag vet inte varför, men jag ifrågasätter alltid alla känslomässiga utsvävningar som, särskilt nyblivna, föräldrar pratar/skriver om. Eller, kanske inte ifrågasätter, men undrar om man kommer att känna likadant. En av de här sakerna är kärleken till sitt barn - som bara ska växa och växa för varje dag som går. Och så är det faktiskt. Punkt slut.

Sen har vi det här med separationsångesten. Jag har faktiskt aldrig trott att jag skulle vara så "mesig" med att lämna bort Isa. Även om det bara är en liten stund. Hon är i grannhuset. Med hennes pappa. De har dessutom en "semp 1" med sig så att han ska kunna ge henne mat en gång (vilket i och ju för sig inte gör det bättre...). Vi ville testa och se hur det funkar. Det är inte det att jag inte litar på Per. Men ibland kan jag till och med sakna henne när hon sitter i knät hos någon jämte... Hur ska detta gå på festivalen då jag hade tänkt ta mig ut en helkväll??? Mår redan dåligt...

Har egentligen vart ganska negativ till att ge Isa ersättning när det inte behövs. Men det är sjukt drygt att pumpa. Dessutom så sa de på BVC idag att det inte skulle skada om Isa fick i sig lite till. Hon ligger fortfarande lite under hennes kurva gällande vikten, men långt över på längden. Idag var hon 61,5cm och vägde 5300gr.

Hos Pers faster Lena

 

Igår kväll åkte vi ut till Salusand en sväng


Alla badade förutom jag och Isa


 

Sen på kvällen kom Johan, Zacke och Pernilla från Ö-vik. De stannade över natten, så vi satt uppe ända till 03 i natt och pratade, drack vin och badade badtunna.


Kommentarer
Postat av: EVAMY - Mamma till Alva och bebis i magen!

jag har också tänkt att jag inte ska ha så svårt att lämna bort alva. Nu när vi bor hemma och kan ha barnvakt ofta så trodde jag att jag skulle tycka det var superskönt! Men se bara som igår, jag och fredrik var borta 1 timme och spelade minigolf och jag saknade alva :)

2010-07-06 @ 22:50:03
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Linn

Precis så är det nog för alla! =) det är helt naturligt, men det känns som man blivit alldeles tokig! Jag var med emot att ge ersättning och mådde skitdåligt när vi gav honom, med nästa barn kommer jag inte vara rädd för det, många växer ju upp enbart på ersättning så dåligt är det ju inte och ibland behövs lite extra, vi hade säkert fått lättare om vi hade gett Viggo lite mer.



Hade varit skoj om du kan följa med några timmar på fredagen iallafall... ;) Men det blir bättre ju större de blir, men visst det är svårt att lämna mer en ett dygn nu med. ;)



KRAM

2010-07-07 @ 08:32:38
Postat av: Anna

Då har Leon gått om Isa i vikt. Han vägde 5510 när vi var och vägde honom igår men han är bara 58 cm lång. En kompakt liten rackare är han, precis som sin bror. Kram

2010-07-07 @ 11:30:20
Postat av: Emelie

Äh, man är väl bara lite löjlig... Men självklart ska jag följa med på östersjö!! Det kommer dröja så länge till nästa gång. Men tanken är väl att jag och Isa ska åka hem en sväng i höst/vinter. Då vill säkert mamma vara barnvakt om vi vill vina lite =) Kramar!!



Anna, oj! Han växer er lilla skrutt!! Få se om vi hinner svänga förbi Jönköping på vägen hem, vill ju se er! Hör av oss i så fall. Kramar!!

2010-07-07 @ 20:42:55
URL: http://europe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0