Festivalvecka!

Nu har bloggen blivit lidande igen. Denna veckan har det varit festival i stan och en massa dejter med härliga människor. Inte minst med det fina tjejgänget. Jag och Per fick barnledigt i fredags kväll, efter mycket ångest från min sida. Men det hade gått jättebra. Isa hade sovit nästan hela tiden. Förmodligen p.g.a. de två tremånaders sprutorna hon fick i låren på förmiddagen. Stackarn skrek som en stucken gris. Det riktigt skar i hjärtat. Sen var hon lite gnällig, men sov från 19-00, mat, sov till 05, mat och sov till 10. Så länge brukar hon aldrig sova i sträck. I alla fall inte tre gånger på raken. Så tack snälla mamma/mormor och Lasse för att ni passade lillskrutt och hämtade oss på natten. Den kvällen kan man leva på ett tag nu.

Växt hade hon gjort också. Nu väger hon närmare 5700 gr och är 63 cm lång. Typ 14 cm på tre månader!!!

Östersjöfestivalen innebär också att sommaren börjar lida mot sitt slut, i alla fall den svenska =) Vår fortsätter ett tag till hoppas jag. Den 9 augusti är det tänkt att jag, Anna och kidsen sätter oss på planet till Paris. Killarna kör nog den 5 augusti. Måste bara bestämma mig om jag ska flyga med SAS till CDG eller Norwegian till Orly... Nu såg jag att det gick att flyga ganska billigt från Kallinge och Kalmar till Paris också, med mellanlandning då. Inte helt fel för er som är sugna på ett besök =)

Nu är det läggdags i Kallekrona! Godnatt!

Kommentarer
Postat av: EVAMY - Mamma till Alva och bebis i magen!

haha nej jag har verkligen inte fixat den själv :P kan inte wordpress som jag har bloggen ligger på nu..Jo lite nervös börjar jag bli. Typ att vi inte hinner fixa allt med försäkring osv så jag måste typ betala hela kalaset själv.

Har funderat på det där med kliniken, på ett sätt vore det skönt att ha samma. Då vet jag att det funkar ;) Men samtidigt känns det läskigt att ha en bit dit när det väl händer, speciellt eftersom vi inte kommer ha någon bil eller så..Anna pratade om något tåg som går direkt från flygplatsen i paris till angers, vet du något om det? Typ vad det kostar eller så?

2010-07-26 @ 21:47:43
URL: http://evamy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0