Lite läskigt...

Nu är man själv igen. Per är ute och käkar med laget. En och annan öl blir det nog också, men det får han vara värd idag. Dessutom är han två kvarter bort, det tar 5 min till sjukhuset och skjuts har vi.

Vaknade i natt av att jag var kissnödig, försökte somna om men det gick inte. Var helt säker på att Per skulle komma in genom dörren när jag gick på toaletten, tänkte tanken flera gånger. Och mycket riktigt stövlar han in precis då. Hade inte ens tittat på klockan. Lite läskigt faktiskt. Nu var det dock inte mitt i natten utan klockan var 6. De hade gått och tagit en öl när de kom hem. Men han blev lite rädd när han såg att jag var på toaletten, att bebisen var på väg. Han hade nämligen läst i boken jag skickat med, så han ska ha lite koll på vad som kommer och kan hända. Det första han sa var att jag skulle skriva ett brev så de vet vad jag vill - så det har jag gjort nu. Julie får översätta (och ja, jag vet att jag borde ha gjort det tidigare...).


Bucklan de missade. Men de fick i alla fall varsin silvermedalj...


Stackarn. Jag tyckte väl att Per inte syntes så mycket på TV:n igår. Svanskotan hade tydligen fått sig en ordentlig törn i första perioden så han kunde knappt åka skridskor sen. Bara avlasta de andra lite. Ni skulle sett oss när vi tog oss upp ur sängen innan idag. Vi får rulla ur den båda två...

Är förresten så löjligt sugen på att shoppa nu. Men det är väl bäst att vänta tills magen är mindre. Köpte i alla fall en klänning och ett par ballerinaskor idag. Och igår blev det en superfin luvtröja till skrutt. Kunde bara inte låta bli. =)


Kommentarer
Postat av: Linda "svärran" "Syrran"

Stackars Per med svanskotan fy F..!! Va ont det gör att slå i den tro mig jag vet!!

och min bror vet oxå för det var han som fick komma och hjälpa mig ur sängen dagen efter jag hade slagit i min för han var den ende som hade min nyckel till min lägenhet på den tiden =O)Fast jag tycker ju då att han kanske inte hade behövt ta med sina finniga 15 åriga kompisar som stog Nyfiket o stirrade i hallen när Per skulle leda mig till toan hahahahaha ;O)Kan infomera honom om att det tar ungefär 6 månader innan man kan sitta normalt igen Hehe ;O)Ha det gott,,kram kram2010-04-15 @ 11:21:21
URL: http://null

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0