Gårdagen...

Igår på förmiddagen innan vi åkte satt jag ute i 1,5 h = helt knallröd och snygga ränder. Nästan skönt att det regnar idag =) Vid fyra åkte vi, och var framme i Rouen i ganska lagom tid innan matchen började eftersom vi fick parkera lååångt borta.

En annan sak med Rouens ishall, förutom att folk faktiskt tvättar händerna där, är att det luktade riktig ishall. I Angers hall luktar det rengöringsmedel. Jag tycker att det ska lukta lite svettigt och sunkigt, blir bättre känsla då.


Det här var efter vårt första mål. Är inte van vid att gå på bortamatcher, och därmed inte heller att det blir tyst när vi gör mål. Trodde nästan att det blev bortdömt...Såhär glada var vi efter matchen =)


Utanför rinken sålde de pizza. Det var en kille som hade en pizzaugn i sin skåpbil, har jag aldrig sett innan.

På vägen hem var vi full bil. David åkte med oss. Jag körde nästan hela vägen (dit med för den delen, jag gillar ju att köra bil, tycker att tiden går fortare också). Sen bytte vi när vi tankade - p.g.a. att en viss person (inga namn nämnda) inte tyckte att jag skulle köra längre. Det är ju pinsamt att låta en höggravid, trött och i stort sett handikappad (not) kvinna köra. Det är ju mycket bättre att åka med någon som kör jättedåligt så man får sitta och vara stressad och livrädd. Sen fick sig bilen några skråmor i vårt garage också... Är less på att folk tror att man är döende bara för att man är gravid. Om jag nu inte skulle må bra så säger jag väl det.

David berättade i alla fall att de har kvar vår lägenhet tills den 15 maj. Då lättade en liten sten. Har vart lite stressad över att behöva byta lägenhet mitt i all kaos, särskilt nu när de spelar så länge som de gör. Känns skönt att slippa flytta runt! Och så har han och Delphine hallonblad i trädgården så jag ska dit och plocka =)

Och fortsätt nu att hålla tummarna. De spelar ikväll också!!

Kommentarer
Postat av: Linda "svärran" "Syrran"

Ja herregud va e det för människa som körde er igår?? Det e ju sådana personer som den som körde som om man har riktig otur kan göra människor handikappade,, =O(Och för övrigt så e du grym bilförare och jag skulle aldrig kunna tro att det skulle påverkas för du e gravid i alla fall haha ;O)Nu håller vi tummarna att dom vinner ikväll igen!!!!! Heja heja,, ;O)Kram kram,,

2010-04-07 @ 21:17:28
URL: http://null
Postat av: Anna

Jag har missat vad hallonbladste ska vara bra för. Upplys mig! Så himla kul att de vann, just nu står det 1-0 i andra matchen. Vi håller alla tummar och tår här! Gulliga grannar ni har :) Kram

2010-04-07 @ 21:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0